Un singur divort, o mie de controverse! De ce DIVORTEAZA Stefan Banica Jr. si Andreea Marin?

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:09

Andreea Marin Banica si Stefan Banica Jr. au uimit pe toata lumea atunci cand au anuntat ca divorteaza, dupa 7 ani de casnicie.

Prezenta in platoul emisiunii WOW biz, jurnalista Roxana Iliescu a incercat sa gaseasca motivul despartirii lor.

 

"O relatie se poate consuma. Nu am fost langa ei, ei nici nu au tinut sa comunice. O relatie chiar si atat de frumoasa precum a lor se poate strica", este de parere jurnalista Roxana Iliescu.

 

Ea a declarat ca este convinsa ca intre cei doi a fost o frumoasa poveste de dragoste, deoarece Stefan Banica Jr.

vorbea foarte frumos despre povestea pe care o traieste.

 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

"Eu m-am intalnit si cu ei, si cu el. Niciodata nu a vorbit despre iubitele lui. Insa la nasterea Violetei a fost prima oara cand a vorbit cu ochii in lacrimi despre o femeie, despre Andreea Marin. O iubea si o iubeste cu adevarat".

 

Mai mult, Roxana Iliescu spune ca a vorbit cu Andreea Marin la telefon exact in ziua in care a fost publicat anuntul despartirii lor.

 

"Am vorbit cu Andreea Marin cu putin inainte sa plece in vacanta din Dubai. Avea o voce putin stinsa. Mi-a spus sa ma uit pe Facebook pentru ca o sa puna un anunt si m-a rugat sa ii respect intimitatea".

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?