Un singur om a reusit o performansta incredibila: a blocat toata Capitala!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 02:52

Este vorba, totusi, de al doilea om din ierarhia Statelor Unite, asa ca era si normal sa se bucure de masuri exceptionale de securitate.

Culisele unei vizite istorice le aflti acum!Traseul ales pentru deplasarea vicepresedintelui american a fost supravegheat in permanenta de un elicopter. La sol, un adevarat furnicar. Oameni inarmati pana in dinti.

In plus, inainte de trecerea coloanei oficiale, traseul a fost scanat de o autospeciala a Politiei Romane. Acest autovehicul cu dotari speciale poate detecta orice incarcatura periculoasa cu substante chimice sau nuclerare.

Ca o mica armata, asa arata coloana oficiala pentru numarul 2 din ierarhia Statelor Unite.

Luati in calcul doar cateva aspecte! Peste 300 de agenti ai serviciilor secrete americane sunt detasati la Bucuresti. In plus, fortele de elita ale MAI, SRI, SPP sunt in stare de alerta, non stop, pana cand Joe Biden va parasi spatiul aerian al Romaniai.

Fiecare punct din traseul bifat de Joe Biden a devenit o veritabila fortareata. Drumul National 1 si mai multe artere din capitala au devenit puncte extrem de bine pazite pentru securitatea deplasarii lui Biden.
Iar situatia se va repeat si maine, asa ca soferii trebuie sa se pregateasca cu multa rabdare.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Spatiile verzi au fost intens patrulate de politisti alaturi de caini special antrenati pentru detectarea materialelor explozibile…Muncitorii de la „Spatii verzi” au fost brusc intrerupti de oamenii legii pentru o verificare amanuntita a unui podet.

Iar ca totul sa fie si mai sigur, muncitorii au fost trimisi la plimbare pe toata durata verificarilor…

Dupa ce s-au asigurat ca vicepresedintele a parasit sectorul lor de actiune,  2 agenti ai serviciilor secrete americane si-au permis cateva clipe de relaxare. Maine, toata lumea intra din nou in dispozitiv.