Un șofer a făcut infarct la volan. A fost la un pas să ia cu el alte 5 vieţi, după ce a trecut pe contrasens și a zdrobit o mașină

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 26 mar 2023, 15:26

Un șofer a făcut infarct la volan, ceea ce a cauzat intrarea vehiculului pe contrasens

Sursa: PixaBay

Un șofer a făcut infarct la volan, în Brașov, ceea ce a cauzat ca mașina să își continue drumul pe contrasens.

6 persoane au fost rănite după ce un șofer ce a făcut infarct la volan a intrat cu mașina pe contrasens. Din cazul impactului, un bărbat de 64 de ani a decedat, iar o fată a fost transportată de urgență la spital.

Citește și: Trei minori sunt acuzați că și-au omorât un vecin pentru a îi fura bicicleta. Bărbatul de 81 de ani a mers să taie via

Un șofer a făcut infarct la volan, ceea ce a cauzat intrarea vehiculului pe contrasens

Un taxi ce era condus de un bărbat în vârstă de 64 de ani a intrat pe contrasens după ce șoferul acestuia a făcut infarct la volanul vehiculului. Accidentul s-a produs pe un bulevard de la periferia orașului Brașov. După ce taximetristul a făcut infarct, mașina acestuia și-a continuat drumul pe contrasens, cauzând astfel un accident cu o mașină ce avea numere de Buzău. 

"Una dintre victime, un bărbat în vârstă de 64 de ani, se afla în stop cardio-respirator când au ajuns echipajele la faţa locului. Acesta nu a răspuns manevrelor de resuscitare şi a fost declarat decedat", a declarat Ciprian Sfreja, ISU Brașov. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Incidentul a implicat 4 mașini, dintre care 6 persoane au fost rănite.

Bărbatul de 64 de ani a decedat în urma infarctului, iar o tânără de 16 ani a fost transportată de urgență la spital, după ce a fost lovită la cap și la coloană. 

Citește și: Mii de copii au putut simți îmbrățișarea celor dragi după luni de zile în care au fost răpiți de soldații ruși. ,,În fiecare dimineață, la 08:15, ne forțau să ne ridicăm în picioare pentru imnul rusesc."

Celelalte victime au fost transportate la spital

„Celelalte 5 victime sunt conștiente și au fost transportate la spital pentru investigații suplimentare. Dintre cele 5 victime, o persoană de sex feminin în vârstă de 16 ani a suferit un traumatism cranio facial și un traumatism la coloană și a fost transportată la Spitalul de Pediatrie Brașov”, a transmis ISU Brașov. Celelalte patru victime sunt conștiente și au fost și acestea transportate la spital pentru mai multe investigații amănunțite. 

Din cauza incidentului, traficul a fost restricționat în zonă timp de zeci de minute, nici liniile de transport în comun din Brașov nu au putut circula. „Cercetările sunt în dinamică, polițiștii rutieri urmând să stabilească cu exactitate cauzele și împrejurările producerii accidentului rutier”, a anunțat IPJ Brașov.

Citește și: O locomotivă a intrat în vagonul unui tren de pasageri. Conductorul trenului a murit în urma incidentului

Surse: observatornews.ro, libertatea.ro