Un șofer beat a provocat dezastru în Severin: Motorul şi cutia de viteze au ricoşat în alte maşini, iar șoferul a ajuns cu mașina într-un stâlp

Autor: Laura Macovei

Un șofer beat a provocat dezastru în Severin: Motorul şi cutia de viteze au ricoşat în alte maşini, iar șoferul a ajuns cu mașina într-un stâlp

Sursa: Observator

Un incident grav a avut loc seara trecută pe o stradă din Drobeta Turnu Severin, când un șofer băut a provocat un accident care a cauzat pagube semnificative.

Din cauza vitezei excesive și a carosabilului umed, șoferul a pierdut controlul mașinii sale, lovind violent un stâlp de pe marginea drumului.

Un șofer beat a făcut prăpăd în urma sa

Inconștiența șoferului s-ar fi putut lăsa cu urmări tragice. Alcoolul din sânge și carosabilul umed au fost cei mai mari dușmani ai bărbatului din Severin. 

Impactul a fost atât de puternic încât motorul și cutia de viteze ale mașinii sale au sărit și au lovit alte două mașini parcate în apropiere.

Această serie de evenimente a cauzat daune materiale considerabile și a creat o situație periculoasă pentru proprietarii mașinilor afectate.

Autoritățile au intervenit rapid la fața locului și l-au supus pe șofer testului cu aparatul etilotest, care a indicat o concentrație de 0,09 ml per litru alcool pur în aerul expirat, depășind limita legală.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Accident sau sinucidere? Un bărbat a decedat în a treia zi de Paște, după ce a căzut de pe podul ce traversează Canalul Poarta Albă-Midia Năvodari

În urma acestor constatări, poliția a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Un bărbat a murit după ce mașina în care se afla s-a izbit de un cap de pod

Un accident teribil a avut loc în după-amiaza zilei de luni, 6 mai, pe DN6, în Caraș-Severin, localitatea Sadova Veche. Un autoturism s-a lovit de un cap de pod, iar pasagerul din dreapta șoferului a murit pe loc. La volanul mașinii se afla chiar soția acestuia. 

Citește și: Cine este românul care și-a pierdut viața în noaptea de Înviere, în Italia. Mașina tânărului în vârstă de 20 de ani a rupt balustrada unui pod și s-a prăbușit într-o prăpastie

„Au intervenit pompierii din cadrul Detașamentului Caransebeș cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o descarcerare, o ambulanță SMURD, două ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță Caraș-Severin și echipaje ale Inspectoratului de Politie Județean Caraș-Severin. (...) 

Bărbatul rămas încarcerat, în vârstă de 52 de ani, a fost extras de către echipajul de descarcerare, inconștient, fără semne vitale, drept pentru care au fost începute imediat manevrele de resuscitare de către echipajul SMURD.

(...) Din păcate, în ciuda tuturor eforturilor depuse, semnalele vitale ale bărbatului nu au mai revenit, echipajul SAJ declarând decesul acestuia”,  au transmis cei de la ISU Caraș-Severin.

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.