Un șofer beat s-a izbit de o altă mașină care circula regulamentar, în Cluj-Napoca, după victoria categorică a României cu Ucraina

Autor: Andrei Costanda

Un accident grav a avut loc în Cluj-Napoca după ce un șofer beat a lovit o altă mașină care circula regulamentar.

Sursa: Observator News

Un șofer a provocat un accident grav în Cluj-Napoca după ce a consumat alcool pentru a sărbători victoria României asupra Ucrainei.

Accidentul a avut loc pe una dintre străzile din Cluj-Napoca, imediat după încheierea meciului de fotbal dintre România și Ucraina, care a adus o victorie pentru echipa noastră națională.

Bucuria fanilor români produce incidente

Bucuria fanilor români s-a manifestat în diverse moduri, însă pentru unul dintre ei, sărbătoarea a avut un final tragic. După ce a consumat o cantitate considerabilă de alcool pentru a celebra victoria, șoferul a pierdut controlul volanului și a provocat un accident rutier grav.

Conform autorităților, bărbatul se deplasa către domiciliu în momentul în care a pierdut controlul autoturismului său. Într-o fracțiune de secundă, acesta a intrat pe contrasens, izbindu-se violent de un alt vehicul care circula regulamentar. Impactul a fost atât de puternic încât ambele mașini au fost serios avariate, iar cei doi șoferi au avut nevoie de îngrijiri medicale la fața locului.

Echipajele de urgență au intervenit prompt și au acordat primul ajutor celor implicați în accident.

Ambii șoferi au fost evaluați de paramedici, însă din fericire, nu au suferit răni care să le pună viața în pericol. Cu toate acestea, șocul și traumele cauzate de coliziunea puternică au necesitat atenție medicală imediată.

Citește și: Nicolae Stanciu a renunțat la tricoul cu numărul „10” pentru o cauză nobilă. Căpitanul naționalei a ales să îmbrace tricoul în care Olimpiu Moruțan ar fi trebuit să joace la EURO 2024

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Căutările neîncetate ale lui Cristian Molnar sunt în plină desfășurare: „Tensiunea este mare, dar nu ne vom opri” Familia încă speră că tânărul este în viață

Bărbatul avea o alcoolemie de 0,73mg/l

Testarea cu aparatul etilotest a relevat faptul că șoferul vinovat avea o alcoolemie de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat, mult peste limita legală admisă.

Această descoperire a clarificat rapid cauza accidentului, subliniind încă o dată pericolele conducerii sub influența alcoolului. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs incidentul și pentru a lua măsurile legale care se impun.

Evenimentul tragic servește drept un avertisment dur pentru toți participanții la trafic, evidențiind consecințele grave ale consumului de alcool înainte de a urca la volan.

Campaniile de conștientizare și prevenire a accidentelor rutiere provocate de alcool sunt mai relevante ca niciodată, având în vedere numărul tot mai mare de astfel de incidente.

În comunitatea locală, reacțiile au fost mixte. În timp ce unii locuitori au condamnat ferm comportamentul iresponsabil al șoferului, alții și-au exprimat îngrijorarea cu privire la siguranța pe drumurile publice. Există un consens general că măsurile de prevenție și control trebuie intensificate pentru a evita tragedii similare în viitor.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?