Un sofer care a accidentat grav un barbat, cautat pentru vatamare corporala grava

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 05 oct 2020, 17:15

Politistii spun, insa, ca urmaresc niste piste si e posibil sa dea de urma soferului vinovat in scurt timp.

Unul e la spital in coma de gradul 4, iar cel din cauza caruia a ajuns aici e inca liber. O clipa a fost de ajuns ca barbatul de 51 de ani care conducea masina sa ajunga la spital. Bietul om a fost lovit in cap de o bara din metal care s-ar fi desprins din bena unui camion care venea din sens opus. Fierul a intrat prin parbrizul masinii pe care o conducea victima.

Dupa impact, soferul a perdut controlul volanului si a intrat pe contrasens, unde a lovit o caruta si apoi s-a oprit in sant. Din pacate, politistii nu stiu inca cine este raspunzator de acest accident stupid. Soferul camionului din care s-a desprins bara de fier si-a continuat drumul. Nu se stie nici macar daca stie ce s-a intamplat in urma sa, sau daca a fugit pur si simplu de la locul tragediei.

Cert este ca el nu a fost inca gasit, insa oamenii legii din Bacau spun ca urmaresc niste masini care ar fi trecut prin zona in momentul accidentului si spera sa dea si de urma soferului vinovat.

De cealalta parte, victima acestui accident este un pompier care era in momentul nefericit in timpul liber. Bietul om se zbate acum intre viata si moarte pe patul de spital. El se afla intr-o unitate medicala din Iasi, unde a fost dus cu elicopterul de la Onesti.
Politistii bacauani au intocmit dosar penal in acest caz, pentru vatamare corporala din culpa.

##VIDEO120134##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.