Un șofer de autobuz a lovit mortal un pieton. Autobuzul și-a continuat drumul până spre cap de linie

Author: Bianca Vidoi

Un șofer de autobuz a lovit mortal un pieton

Sursa: Facebook Societatea de Transport București - STB SA

Un șofer de autobuz din București, ce conducea pe linia 335, în București, a accidentat mortal un pieton.

Un șofer al  Societății de Transport București, ce conducea un autobuz pe linia 335, a accidentat mortal un pieton, în duminica zilei de Paște a anului 2023. Bărbatul și-a continuat drumul până a fost oprit de polițiști.

Citește și: Un tânăr a decedat strivit de propriul ATV. Incidentul mortal a avut loc în Sâmbăta Mare

Un șofer de autobuz a lovit mortal un pieton

Un pieton a fost accidental mortal de către un autobuz al Societății de Transport București, mai exact pe linia 355. Deși incidentul a avut loc în cartierul Titan, polițiștii au oprit autobuzul în zona Aviatorilor. Lina 355 are 17 stații, care se parcurg, în mod normal, în aproximativ 30-40 de minute. 

Șoferul implicat în incident le-a spus polițiștilor, ce l-au oprit în zona Arcului de Triumf din Capitală, că acesta nu a realizat că a lovit un pieton.

Bărbatul a fost testat pentru consum de alcool sau droguri, iar rezultatele au fost negative. A fost dus și la Institutul de Medicină Legală pentru a-i fi prelevate probe biologice. Polițiștii au început o anchetă pentru a stabili cum s-a produs accidentul.

”În această dimineață, în jurul orei 06:02, a fost înregistrat un accident de circulație pe bd. Nicolae Grigorescu. Conducătorului unui autobuz din cadrul STB a surprins și accidentat un pieton.

În urma accidentului pietonul a decedat. Conducătorul autovehiculului a fost testat cu ambele aparate, rezultatele fiind 0, respectiv negativ”, transmite poliția, potrivit antena3.ro .  

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Un accident mortal a avut loc în noaptea de Înviere. Un tânăr de 19 ani și-a pierdut viața

Programul de circulație al STB de Paște 2023

Societatea de Transport București (STB) a anunțat cum se va desfășura transportul în comun în București pe durata Sărbătorilor de Paști.

Potrivit STB, "vineri, 14 aprilie, și luni, 17 aprilie, autobuzele, troleibuzele și tramvaiele din București vor circula după un program de duminică." Totodată, "în noaptea de Înviere, 15 spre 16 aprilie, serviciul de transport public va fi asigurat de autobuzele liniilor de noapte și de cele ale liniei 783, conform programului obișnuit."

STB va menține în circulație tramvaiele liniei 41 până la ora 3.00, cu intervale de 20 de minute. Programele de circulație pentru fiecare linie de transport vor putea fi accesate aici .  

Citește și: Prognoza meteo ANM duminică, 16 aprilie 2023. Cum este vremea de Paște 2023?

 Sursa: digi24.ro