Un sofer de TIR a reusit sa sperie un sat intreg! A intrat cu mastodontul in curtile oamenilor

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:25

Fara sa-si dea seama ce mai face si fara a-si mai putea controla reactiile, soferul din imagini a intrat, in forta, cu TIR-ul pe care-l conducea, in gardul unei gospodarii!

Norocul sau au fost copacii aflati pe marginea drumului, care l-au oprit din cursa nebuna care-l ducea direct in casele oamenilor. Bietii oameni au sarit ca arsi cand au auzit bubuitura provocata de mastodontul care le-a daramat gardul. Speriati au chemat politia.

Soferul tirului abia se tinea pe picioare.Asa ca politistii l-au pus la test. Minute in sir s-au chinuit politistii sa-l faca pe  sofer sa sufle in etilotest.

Dupa mai multe incercari, agentii au reusit sa afle cat a baut soferul tirului inainte sa se urce la volan. Barbatul s-a ales cu dosar penal pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice si distrugere.
##VIDEO81036##

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

 

Taguri:

Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.