Un spot publicitare de EXCEPTIE: John Malkovich filozofeaza cu Siri! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 25 aug 2021, 10:35

Siri si-a facuti cativa prieteni celebri in ultima vreme. Pentru inceput l-a ajutat pe Samule L. Jackson sa se pregateasca pentru o intalnire, iar acum si-a facut un alt amic celebru.

Actorul John Malkovich apare elegant imbracat in timp ce lenevea confortabil pe un scaun. Aparent plictisit acesta vorbeste cu Siri despre vreme, mancare rafinata si despre sensul vietii. In primul spot, Life, Malkovich si Siri filozofeaza. Actorul pare destul de impresionat de Siri si opiniile ei, care cica penru o viata fericita trebuie sa citim carti bune si sa ne mai plimba din cand in cand.

 

In cel de-al doilea spot cei doi vorbesc despre vreme, iar acesta in final o roaga pe Siri sa-i spuna o gluma.

Ea uita ultima fraza, dar tot il face pe Malkovich sa rada. El ii spune ei ca este elocventa si pare sa aiba o sclipire in ochi. Mai jos puteti vedea cele doua spoturi publicitare pentru iPhone 4S. Cum ti se par? 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

 

Taguri: