Un stareț de la o mănăstire din Cluj, schimbat din funcție după un scandal amoros. Cum l-ar fi șantajat femeia pe care o iubea

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 19 ian 2024, 04:55

Starețul Mănăstirii Muntele Rece din Cluj a fost schimbat din funcție și i s-a interzis să mai oficieze slujbe. Iată ce a făcut acesta!

Starețul Mănăstirii Someșul Rece din Cluj a fost schimbat din funcție și nu mai are voie să oficieze slujbe religioase, după ce s-a îndrăgostit de o tânără de 3 de ani. Iată c um l-ar fi șantajat femeia pe care o iubea!

Citește și: Un preot din Cluj a agățat un bărbat pe o aplicație de întâlniri, în Săptămâna Patimilor. Discuția a fost urmată de mai multe poze indecente

Un stareț de la o mănăstire din Cluj, schimbat din funcție, după un scandal amoros. Cum l-ar fi șantajat femeia pe care o iubea

Arsenie Gălăţean, starețul Mănăstirii Someșul Rece din Cluj, a crezut că și-a găsit dragostea pe internet și i-a trimis femeii de care se îndrăgostise un clip cu el în ipostaze intime, iar acest lucru avea să îl coste totul. 

Starețul Arsenie Gălăţean a crezut cu tărie că relația pe care o avea cu Lăcrămioara se a oficia și în fața lui Dumnezeu.

Chiar dacă femeia de care se îndrăgostise era cu aproape 25 de ani mai tânără.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Acum, bărbatul a fost schimbat din funcție și nu mai are voie să oficieze slujbe religioase.

Citește și: Declarația controversată a unui preot din România despre întreruperea de sarcină: „Să spunem lucrurilor pe nume”

”I-am trimis femeii un clip video pentru că o iubeam și ea mă iubea pe mine. A vrut să ne căsătorim, dar eu nu am vrut să renunț la chemarea mea. Filmarea a ajuns la Mitropolie și am fost sancționat. Am fost dat jos din funcția de stareț și nu mai am voie să oficiez slujbe.

Acum aștept să mă duc la Prea Înaltul (Mitropolitul Clujului) pentru a fi ascultat. Eu aș vrea să rămân călugăr, la Someșul Rece”, a povestit fostul stareț pentru Stiri de Cluj.

Surse din rândul bisericii au declarat pentru Stiri de Cluj, că femeia ar fi beneficiat de un transfer de bani de până la 10.000 de lei și că este posibil ca la mijloc să fi fost doar un șantaj.

Citește și: Părintele Francisc Doboș a vorbit deschis despre cel mai emoționant moment trăit în cariera sa! Iată de câte ori a văzut preotul miracolul înfăptuit! „De foarte multe ori am văzut miracole domestice!”