Un student a câștigat aseară 10.000 de lei la “Tu urmezi!” 

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 07 nov 2022, 12:25

Concurentul a reușit să-l detroneze pe cel aflat pe scaunul de Campion, în doar două minute. Acesta s-a calificat în runda finală, luptând pentru 320.000 de lei

Spectacol total aseară la “Tu urmezi!”, unicul show din România în care se stă la coadă la distracție și cultură generală: un tânăr a câștigat 10.000 de lei, într-un joc al minții antrenant și plin de tensiune.

Un student a câștigat aseară 10.000 de lei la “Tu urmezi!” 

Răsturnare inedită de situație aseară, Victor, un tânăr de 19 ani, student la Politehnica București, a reușit să îl detroneze pe cel aflat pe scaunul de campion, în ultimele 2 minute alocate conform regulamentului.

După ce, în prima rundă, Victor a extras din cilindru 5000 de lei, în cea de-a doua rundă, norocul i-a surâs și, în ultimele secunde, a reușit să extragă cilindrul ce conținea biletul spre “Duel”.

Citeste si: Care este motivul pentru care Dan Negru își ține copiii departe de televiziune. Prezentatorul TV are alte planuri pentru viitorul lor

“Cine este autorul romanului <Ion>? , a

enunțat Dan Negru întrebarea care a dus la această răsturnare de situație și care l-a eliminat din competiție pe cel aflat deja pe scaunul de campion. Victor a ocupat astfel scaunul de campion și a mers direct în runda finală, cu suma de 320.000 de lei.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ai luat 5000 de lei din primul cilindru… Ai venit așa pe ultimele secunde… Unul dintre voi doi va pleca în runda finală ”, anunța Dan Negru aseară, înaintea “duelului” disputat între cei doi concurenți.

După câteva runde reluate, Victor a reușit să blocheze timpul și să-și securizeze suma de 10.000 de lei, pe care a reușit să o și câștige. 

Citeste si: Aseară, la “Tu urmezi!”, situații pline de neprevăzut și răsturnări inedite de situație!

 

 


Dana Roba încă așteaptă să închidă definitiv capitolul cu fostul său soț, Daniel Balaciu. Până atunci, „amintirile” se mai numără doar în bani.