Un sudor si-a TAIAT din greseala gatul, desi purta echipament de protectie. Imaginile te vor soca!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 06 oct 2020, 00:20

Alan Bailey, un sudor in varsta de 48 de ani din Birmingham, Marea Britanie, a suferit un accident de munca ingrozitor.

Desi purta echipament de protectie sudorul s-a taiat la gat atat de adanc incat medicii i-au spus ca este foarte norocos ca a scapat cu viata. Doar 48 de milimetri l-au despartit de cea ce ar fi fost o moarte sigura si rapida. Atat mai avea pana sa isi sectioneze artera carotida.

In urma accidentului, sudorul a stat internat 9 saptamani la Terapie Intensiva. Medicii i-au cusut cu grija si multa atentie rana de la gat.

A avut nevoie de 17 copci si multe transfuzii de sange. Dupa ce s-a recuperat, Alan Bailey a primit despagubiri din partea companiei unde lucra.

Sudorul a declarat pentru Daily Mail ca accidentul de munca l-a afectat atat fizic, cat mai ales psihic. Barbatul nu este sigur daca se va mai lucra vreodata ca sudor." Nu-mi vine sa cred ce mi s-a intamplat. Purtam echipamentul de siguranta.
A fost groaznic! Dupa accident am avut nevoie de asistenta personala pentru rutina de zi cu zi. Nu puteam face nimic fara ajutorul sotiei sau a celor trei baieti ai mei
".

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Sursa foto: dailymail.co.uk

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, vineri, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.