Un suflet parasit isi cunoaste mama dupa 40 de ani VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 08:24

Steluta are 42 de ani, este mama a 4 copii si nu si-a vazut mama de 40 de ani. In toti acesti ani, viata nu i-a dezlegat cel mai chinuitor mister: de ce a fost abandonata de mama ei?

O boala necrutatoare i-a tulburat Stelutei mersul destinului. In lupta pentru supravietuire a inceput sa separe lucrurile importante de cele efemere. In timpul care i-a mai ramas, femeia vrea sa isi cunoasca mama.

Cand avea 2 ani, parintii s-au despartit, iar Steluta a ramas in grija unei surori din partea tatalui.

Matusa ei era o femeie blanda si a incercat sa ii ofere Stelutei tot ce are nevoie un copil, dar micuta Steluta tanjea dupa mama ei.


In toti acesti ani Steluta a ezitat sa isi caute mama. Avea impresia ca o va deranja intr-un fel. Auzise ca s-a recasatorit si are alti copii.

Echipa "Gaseste-mi familia" a mers sa stea de vorba cu mama Stelutei. Casatoria cu primul sot i-a trezit amintiri dureroase. Nu s-au inteles si au divortat. Cel mai tare a durut-o ca in instanta, fostul sot a capatat custodia fetitei.
Steluta i-a fost luata cu forta chiar din curte.

Dupa 40 de ani, povara din sufletul a doua femei s-a spulberat. Necazurile peste care au trecut s-au topit odata cu prima imbratisare.

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.