Un tânăr a ajuns VIRAL pe TikTok după ce a omorât două persoane și a fost condamnat la 24 de ani de închisoare

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 27 iul 2022, 14:30
Cameron Herrin a fost condamnat la 24 de ani de închisoare după ce a omorât o tânără mămică şi pe copilul acesteia într-un accident.
Sursa: antena3

Un tânăr a provocat un accident teribil, în 2018. Însă, acum, la trei ani de la accident, tânărul a devenit foarte popular în mediul online, după ce a fost condamnat la 24 de ani de închisoare.

Tânărul Cameron Herrin în vârstă de 21 de ani este din America și a fost condamnat la 24 de ani de închisoare după ce a omorât o tânără mămică şi pe copilul acesteia într-un accident. Acum, tânărul a devenit viral pe reţelele sociale. Ce s-a întâmplat?

Citeste si: Șoferița care a UCIS două fete în cartierul Andronache din Capitală, victorie în instanță: "Când ai bani și relații, poți omorâ pe cine vrei!"

Cameron Herrin, viral pe TikTok  

În urmă cu trei ani, în timpul unei curse ilegale de maşini în Tampa, Florida, Statele Unite ale Americii, Cameron Herrin a ucis două persoane, o mămică și pe fetița sa.

După ce a fost condamnat la 24 de ani de închisoare pentru accidentul pe care l-a provocat, Cameron Herrin  a devenit viral pe TikTok, dar şi pe alte reţele sociale.

Citeste si: Cine era Denisa, fata care a murit spulberată de un BMW într-o staţie de autobuz din Baia Mare

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

În ultimele zile, mai multe clipuri video cu Cameron Herrin aflat în sala de judecată au ajuns virale pe internet. Datorită înfăţişării sale, tânărul a intrat în atenţia femeilor.

Femeile seduse de înfățișarea lui au creat clipuri video cu tânărul de 21 de ani, solicitând reducerea pedepsei pe care acesta a primit-o după ce a omorât o mamă şi pe copilul ei în accident. În scurt timp, contul de TikTok al tânărului a ajuns la 1,6 milioane de fani.

Cine este Cameron Herrin, şoferul ucigaş devenit viral pe TikTok

Cameron Herrin, în vârstă de 21 de ani, a fost condamnat la 24 de ani de închisoare de o instanţă din Statele Unite ale Americii pentru un accident produs în luna mai

a anului 2018.

Atunci când a provocat accidentul cu urmări tragice, Cameron Herrin avea 18 ani și conducea un Ford Mustang.

Citeste si: Tragedie în lumea sportului. O fostă handbalistă din echipa națională a României a murit la doar 34 de ani

Într-un moment de inconștiență, s-a luat la întrecere cu un prieten şi, la o viteză de aproximativ 160 de km/h, a spulberat-o pe Jessica Reisinger-Raubenolt, o tânără mămică, dar şi pe fiica acesteia, Lilia, în vârstă de 1 an! Femeia şi fiica ei au murit pe

loc, fără să mai aibă vreo șansă de supraviețuire.

Familia victimelor a cerut pedeapsa maximă pentru Cameron, respectiv de 30 de ani de închisoare, iar o instanţă de judecată l-a condamnat pe tânăr la 24 de ani de închisoare, pedeapsă care a fost considerată de mulţi dintre cei care i-au devenit fani tânărului drept prea aspră, potrivit Antena3.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.