Un tânăr a decedat strivit de propriul ATV. Incidentul mortal a avut loc în Sâmbăta Mare

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 16 ian 2024, 00:05

Un tânăr a decedat strivit de propriul ATV

Sursa: antena3.ro

Un bărbat de 32 de ani și-a pierdut viața strivit de propriul ATV, de Sâmbăta Mare.

Incidentul ce a avut loc în Sâmbăta Mare, s-a terminat tragic pentru un bărbat de 32 de ani, ce a decedat strivit de propriul ATV, după ce s-a răsturnat în preajma unei stâni din municipiul Bârlad, în zona Cotu Negru. 

Citește și: Un accident mortal a avut loc în noaptea de Înviere. Un tânăr de 19 ani și-a pierdut viața

Un tânăr a decedat strivit de propriul ATV

Chiar în ziua de Paște, familia unui bărbat de 32 de ani se luptă cu o durere neimaginabilă. Bărbatul ce locuia în comuna vasluiană Perieni, s-a stins din viață după ce a încercat să urce un deal, însă ATV-ul nu a fost manevrat corect, astfel totul s-a transformat într-o tragedie. ATV-ul s-a răsturnat peste bărbat, iar toate șansele acestuia de viață s-au năruit. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Ajunse la fața locului, mai multe echipaje de ambulanță, iar în ciuda eforturilor depuse de medici, bărbatul de 32 de ani nu a mai putut fi readus la viață. La o oră după ce medicii au început manevrele de resuscitare, tânărul de 32 de ani l-au declarat decedat. Oamenii legii vasluieni au deschis un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă.  

Citește și: Mesaje cu Paște Fericit 2023! Imagini, felicitări și urări pentru Învierea Domnului. ”Fie ca lumina Învierii Mântuitorului să vă inunde casa şi să vă aducă numai armonie, fericire şi iubire. Paşte fericit alături de cei dragi”

Un alt accident mortal a avut loc în urmă cu o săptămână

O tânără de 20 de ani a murit, iar un tânăr de 19 ani a ajuns la spital cu răni la cap.

Aceștia au intrat cu un ATV într-un stâlp de electricitate, dintr-o localitate din Brașov.

„Din păcate, persoana de sex feminin, în vârstă de 20 de ani, nu a răspuns manevrelor de resuscitare şi a fost declarată decedată în ciuda eforturilor personalului medical. Cea de a doua persoană este intubată şi ventilată mecanic, are o suspiciune de fractură craniană şi a fost transportată la UPU Sibiu", a transmis ISU Braşov, potrivit digi24.ro.

Citește și: Horoscop chinezesc luni, 17 aprilie 2023: Zodiile care se îndrăgostesc. Șobolanii întâlnesc pe cineva, iar Tigrii își găsesc liniștea.