Un tânăr ce conducea fără permis a decedat după ce a intrat pe contrasens. Mașina a luat foc

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 29 oct 2023, 17:50

Un tânăr ce conducea fără permis a decedat după ce a intrat pe contrasens

Sursa: Unsplash

În localitatea Slobozia Conachi din județul Galați a avut loc un accident mortal.

Un băiat de 23 de ani a decedat după ce o mașină ce a intrat pe contrasens, după ce a lovit un alt autoturism, urmând ca mașina să ajungă în șanț și să ia foc.

Citește și: Două autospeciale ale Poliției s-au lovit violent în timpul unei urmăriri. Patru polițiști au ajuns la spital

Un tânăr ce conducea fără permis a decedat după ce a intrat pe contrasens

Un băiat de 23 de ani conducea un autoturism pe DJ 251, dinspre localitatea Schela către Cuza Vodă, iar pe parcursul drumului, acesta a intrat pe contrasens, lovind astfel un alt autoturism condus de un bărbat de 41 de ani. După coliziune, mașina pe care o conducea tânărul de 23 de ani ar fi derapat, iar pentru că șoferul nu a reușit să preia controlul autovehiculului, acesta a părăsit șoseaua și s-a răsturnat, iar mai apoi a luat foc. 

La fața locului au intervenit polițiști și echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere și una de descarcerare, un echipaj SMURD și unul de la Serviciul Județean de Ambulanță Galați. Persoana ce se afla la volanul mașinii ce a deraiat de pe șosea a decedat, în timp ce doi tineri ce se aflau în autoturism, de 19 și 20 de ani, au fost răniți. 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Cei doi tineri răniți au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind astfel transportați la spitale, iar din primele verificări ale anchetatorilor, tânărul de 23 de ani nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicul. Polițiștii continuă cercetările pentru ucidere din culpă și conducerea unui vehicul fără permis de conducere. 

"În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunile de ucidere din culpă și conducerea unui vehicul fără permis de conducere, urmând ca în cursul cercetărilor să se stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs acest tragic eveniment rutier", se arată în comunicatul IPJ Galaţi.

Citește și: Trei autoturisme au fost implicate într-un accident rutier în Mamaia. Patru persoane au ajuns la spital

O femeie a fost ucisă pe trecerea de pietoni

Luni, 9 octombrie, la intersecția străzilor Brăilei și Alexandru Cernat din Galați, a avut loc un accident mortal pe trecerea de pietoni. Deși culoarea semaforului pentru pietoni era verde, bărbatul ce se afla la volan nu a oprit pentru a le oferi prioritate pietonilor, astfel a fost lovită o femeie de 68 de ani. Aceasta a fost a rănită grav și nu a putut fi salvată de echipajul SMURD.  

Polițiștii au efectuat testele de alcoolemie asupra șoferului, iar acestea au arătat o concentrație de alcool în sânge de 1,41 la mie. Autorul accidentului, a fost arestat și va sta în închisoare pentru următoarele 30 de zile.  

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.