Un tânăr de 19 ani a murit într-un cumplit accident în Teleorman, după ce mașina în care se afla a fost zdrobită de un camion

Autor: Laura Macovei

Un accident rutier grav a avut loc în comuna Drăgănești Vlașca, din județul Teleorman, unde un tânăr de doar 19 ani și-a pierdut viața după ce mașina pe care o conducea, un Audi, a fost implicată într-o coliziune violentă cu un camion.

Incidentul s-a produs pe Drumul European E70, unul dintre cele mai circulate drumuri din regiune, iar imaginile surprinse la locul accidentului scot la iveală dimensiunile dezastrului.

Citește și: Mishu a murit la doar 34 de ani, într-un cumplit accident pe autostrada A3. În urmă cu un an, acesta a mai avut un accident și a ajuns în comă la spital

Un tânăr a murit, iar altul a fost preluat de elicopterul SMURD

Potrivit informațiilor transmise de Observatornews, tragedia s-a petrecut după ce tânărul a încercat să efectueze o depășire riscantă, moment în care a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens, izbindu-se frontal de un camion care circula regulamentar.

Șoferul camionului, un tânăr de 22 de ani, nu a avut nicio șansă de a evita impactul, coliziunea fiind una extrem de puternică. În urma acesteia, autoturismul Audi a fost făcut praf, transformându-se într-un morman de fiare, iar camionul s-a răsturnat în afara șoselei.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Larisa Uță, despre cum a început povestea de iubire între ea și Alin Oprea. “De la prima întâlnire i-am mâncat toți banii.”

Echipele de intervenție sosite rapid la fața locului, inclusiv paramedicii, au constatat că șoferul Audi-ului era deja decedat.

Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe tânărul de 19 ani. Șoferul camionului, în schimb, a fost grav rănit și transportat de urgență la spital pentru îngrijiri medicale. Starea acestuia este în continuare monitorizată de medici.

„În urma accidentului au rezultat două victime, una cu leziuni incompatibile cu viața, încarcerată, iar cealaltă, conștientă și cooperantă, politraumatizată, blocată în caroserie. Ambele persoane au fost extrase de pompieri cu ajutorul accesoriilor de descarcerare.

Persoana rănită a primit primul ajutor de la echipajele medicale, a fost stabilizată și preluată de elicopterul SMURD, pentru a fi transportată la Spitalul Floreasca, din municipiul București. Pompierii au continuat misiunea pentru asigurarea măsurilor P.S.I., iar autoritățile competente au preluat cazul pentru cercetări", au transmis reprezentanţii ISU Teleorman.

În urma accidentului, traficul pe Drumul European E70 a fost complet blocat pe ambele sensuri timp de câteva zeci de minute, fiind necesară devierea circulației pe un drum lateral, paralel cu E70.

Autoritățile au intervenit pentru a elibera drumul și a redeschide circulația cât mai repede.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea acestei tragedii.