Un tânăr de 21 de ani a fost împușcat în Vama Veche. Bărbatul vinovat amenință că își va lua viața

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 15 iul 2023, 10:25

Un tânăr de 21 de ani a fost împușcat în Vama Veche

Sursa: Pexels.com

Vineri seara, un bărbat de 50 de ani a împușcat în picior un tânăr de 21 de ani, în campingul din Vama Veche.

Tânărul de 21 de ani a fost împușcat în picior după ce și-a ascultat melodiile preferate la un volum prea ridicat pentru un bărbat de 50 de ani ce se afla în același camping din Vama Veche.

Citește și: Un gest copilăresc a adus sfârșitul vieții unui adolescent: „I-au lăsat cadavrul în mijlocul drumului”. Trei adolescenți sunt acuzați de crimă

Un tânăr de 21 de ani a fost împușcat în Vama Veche

Muzica techno se auzea foarte tare la ora 18:00, în campingul din Vama Veche, iar în timpul distracției, un bărbat de 50 de ani le atrage atenția că muzica este dată prea tare și îl deranjează. Grupul de tineri și bărbatul au început să se certe pe tema muzicii atunci când bărbatul a scos o armă şi o îndreaptă spre unul dintre tineri ce se bucura de muzică.

Turiștii ce au venit la campingul din Vama Veche au fost martorii incidentului, iar aceștia au apelat la 112. „ Se vehicula că erau foști militari, că s-au împuşcat, unul rănit la picior. Au fost mascați, poliție, jandarmi. Era un om mai în vârstă care a tras cu arma în picior la un tânăr. Era blindat, erau la maşini de poliţie peste tot, era plin, plin, plin. Cam 4 ore strada a fost plină de poliție, de salvări.

Am înțeles că nu a fost un conflict ceva. Am inteles ca omul lucrase în armată şi avea permis de port-arma şi arma s-a descărcat accidental.”, au declarat martorii, potrivit observatornews.ro

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Poliţiştii din cadrul Biroului Vamal Veche- 2 Mai s-au deplasat la fața locului după apelul dat de către martori la 112, aceștia au confirmat cele spuse de martori, iar victima de 21 de ani a fost preluată de ambulanță și transportată la spital.

Glonțul ce l-a rănit pe băiatul de 21 de ani l-a nimerit în picior, așa că s-a ales cu o rană superficială. 

Citește și: Motivul pentru care mama unui copil, care și-a pierdut viața la Revoluție, și-a dat foc în Poiana Brașov. Ce scria în biletul de adio

Bărbatul vinovat amenință că se sinucide

Bărbatul de 50 de ani și-a dat seama ce anume a făcut, iar timp de ore în șir le-a cauzat probleme polițiștilor după ce acesta și-a pus arma la cap şi a amenințat că

se va sinucide. Pentru ca situația să rămână sub control, polițiștii au adus și un negociator pentru a-l convinge să nu recurgă la gestul extrem. 

Polițiștii îl vor audia astăzi atât pe bărbatul de 50 de ani, dar și pe victima de 21 de ani, pentru a pune cap la cap tot ceea ce s-a întâmplat înainte de incident, dar și dacă arma s-a declanșat singură sau bărbatul de 50 de ani a apăsat pe trăgaci.

Pe numele agresorului a fost deschis și un doar penal pentru vătămare coporală din culpă, iar anchetatorii trebuie să descopere dacă acesta deținea arma în mod legal sau nu. 

„A avut impresia că a omorât acel băiat și a zis că își pune capăt zilelor în idea că l-ar fi omorât pe acel băiat. Amenința că se sinucide cu pistolul, ţinând pistolul ba la tâmplă, ba la gât.”

Citește și: Un copil de 2 ani a început să sângereze în timp ce era la creșă. Personalul și-a dat seama că acesta a fost împușcat

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.