Un tânăr de 21 de ani a murit sub ochii tatălui, după ce un mal de pământ s-a surpat peste el. Trupul neînsuflețit a fost scos de sub pământ după două ore

Author: Andreea Buinoschi

Un tânăr de 21 de ani a murit sub ochii tatălui, după ce un mal de pământ s-a surpat peste el. Trupul neînsuflețit a fost scos de sub pământ după două ore

Sursa: presasm.ro

Un tânăr de 21 de ani a murit chiar în fața tatălui său, în timp ce se afla într-un șanț adânc de patru metri, după ce pământul s-a surpat peste el.

Un tânăr de 21 de ani a murit sub ochii tatălui, după ce un mal de pământ s-a surpat, în timp ce săpa un șanț pentru canalizare. Deoarece nu purta echipament de protecție, acesta nu a avut șanse de a scăpa cu viață.

Un tânăr de 21 de ani a murit sub ochii tatălui, după ce un mal de pământ s-a surpat

Un tânăr de doar 21 de ani și-a găsit sfârșitul ieri, 26 octombrie, în timp ce săpa un șanț pentru canalizare.

Acesta era angajatul unei firme care efectua astfel de lucrări, dar faptul că nu avea echipament de protecție a contribuit semnificativ la acest dezastru.

Tatăl băiatului a fost de față atunci când nenorocirea a avut loc, dar nu a putut face nimic pentru a-și salva fiul.

Ieri, în jurul orei 16:00, malul de pământ s-a surpat. Șanțul care era săpat avea o adâncime de patru metri și, alături de tânărul de 21 de ani, se mai afla un coleg care a reușit să se salveze.

Conform observatornews.ro, totul s-a întâmplat în timp ce încerca să măsoare o țeavă, dar, la un moment, pământul s-a surpat și l-a acoperit.

Citeste si: Cine este femeia care a murit după ce a fost operată de Călin Doboș! Intestinul Irinei fusese perforat

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Nu a durat mult și o echipă de salvatori a ajuns la fața locului și a reușit să scoată victima cu ajutorul unui buldoexcavator. Operațiunea de salvare a durat două ore, dar nimeni nu a mai putut face absolut nimic pentru a-l readuce la viață pe acesta, deoarece trecuse prea mult timp.

„Bărbatul a fost scos, însă acesta prezenta simptome incompatibile cu viața și nu au putut fi efectuate manevre de resuscitare”, a transmis Andrei Biriș, de la ISU Cluj.

O româncă stabilită în Italia a murit din cauza unui ulcer, la 29 de ani

Paula Onofrei, o româncă ce a mers în Italia pentru un trai mai bun, alături de familia sa, a murit din cauza unui ulcer. Deși apropiații au sunat la salvare, aceasta a ajuns mult prea tâziu.

Paula Onofrei avea 29 de ani și locuia la Roma, acolo unde lucra într-un bar.

Cu doar două zile înainte de a-și pierde viața, aceasta a ajuns la urgențe, acuzând dureri foarte mari de stomac. Cu toate acestea, medici i-au spus că nu este nimic grav și că nu are de ce să se îngrijoreze.

Citeste si: Un copil în vârstă de șapte ani a murit înecat cu o bucată de cașcaval, în fața colegilor lui de clasă. De la ce a pornit totul

În urma autopsiei, s-a constatat că românca de doar 29 de ani a murit în urma unui șoc septic ce a fost cauzat de un ulcer duodenal perforat. Aurelio Padovani, avocatul familiei, a spus că el și familia așteaptă „cu încredere ca justiția să stabilească cu exactitate ce s-a întâmplat”.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.