Un tânăr de doar 18 ani a murit după ce a încasat un pumn în cap de la un alt tânăr, în vârstă de 21 de ani. Tragedia a avut loc în Constanța

Author: Lavinia Medrea

Tragedia a avut loc în Constanța

Sursa: Facebook Bebe Briliantu

Un adolescent în vârstă de 18 ani a sfârșit în mod tragic după ce un tânăr în vârstă de 21 de ani i-a dat un pumn în cap în fața unui club din Murfatral, Constanța.

Bebe, tânărul în vârstă de 18 ani, a împins o fată care venise cu partenerul ei în clubul din Murfatlar, pentru a-și face loc la intrarea în discotecă. De nervi, iubitul tinerei, în vârstă de 21 de ani, i-a aplicat o lovitură puternică în cap băiatului. Acesta s-a prăbușit la pământ și a fost găsit de echipajele de salvare în stop cardio-respirator. Ulterior, a încetat din viață în ambulanță, în timp ce era dus spre spital.

Un tânăr de 18 ani a murit după ce a încasat un pumn în cap

„În cursul nopţii am fost solicitaţi prin serviciul 112 pentru un pacient căzut pe o stradă în localitatea Murfatlar. La locul solicitării s-a deplasat un echipa SAJ care a găsit un pacient comatos. A fost preluat de echipajul nostru, i s-a acorda primul ajutor, s-a solicitat un echipaj cu medic.

Înainte de a ajunge echipajul SMURD cu medic, pacientul a intrat în s top cardio-respirator. Cele două echipaje au efectuat protocol de resuscitare, dar din păcate pacientul a fost declarat decedat”
,  a spus dr. Claudia Tatarici, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa.

Citește și: Un adolescent de 16 ani a bătut un coleg cu bastonul telescopic, apoi l-a lovit și pe tatăl lui și, în final, pe diriginte

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Agresorul în vârstă de 21 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat cu propunere de arestare pentru 30 de zile. 

Apropiații lui Bebe, șocați de moartea acestuia, la o vârstă așa fragedă

Moartea lui Bebe i-a şocat pe apropiaţii băiatului. Mulți dintre ei i-au scris mesaje de condoleanțe pe Facebook, ca un ultim omagiu. 

Citește și: Scandal uriaș în Timișoara! Motivul pentru care trei bărbați s-au luat la bătaie cu bâtele, pumnii și picioarele

„Dumnezeu să te ierte, Bebe”, „DUMNEZEU SĂ-L ODIHNEASCĂ ÎN PACE! Condoleanțe FAMILIEI îndurerate, despre gestul celor care l-au ucis în bătaie: incalificabil, să fie trași la răspundere pentru faptele sale în fața legii!”, „CONDOLEANTE FAMILIEI și Doamne ferește, nu mai ai curajul să lași copiii nicăieri, că nu știi ce se poate întâmpla.

Doamne, ce timpuri trăim! Trist, foarte trist”, „Condoleanțe, îmi pare rău pentru părinții lui, e o durere enormă să îți pierzi copilul în așa fel”, „Drum lin către îngeri! Condoleanțe familiei!”, „Prea devreme ai plecat, nu meritai să mori aşa”, au fost câteva mesaje de condoleanțe pentru tânărul de 18 ani, care a murit în fața clubului din Murfatlar.