Un tanar DEFORMAT de o TUMOARE URIASA a primit sansa unei vieti normale

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 30 aug 2021, 08:10

Yang Xiao, un tanar in varsta de 27 de ani din China, a primit sansa unei vieti normale dupa ce o tumoare gigant ii deformase spatele.

Daca ar fi existat in realitate celebrul personaj Cocosatul de la Notre Damme, cel mai probabil asa ar fi aratat. Lui Yang Xiao ii crescuse in spate o tumoare gigant care cantarea 10 kg. Pe langa faptul ca ii punea viata in pericol, tumoarea ii facuse viata un calvar. Avea spatele deformat din pricina ca tumoarea ii crestea incontinuu.

Tanarul s-a prezentat in 2007 la medic cand a vazut ca ii aparuse intre gat si omoplat o formatiune tare, de marimea unui ou.

Analizele au aratat ca tumora era benigna, Yang Xiao fiind diagnosticat cu fibromatoza. Cu toate astea tanarul nu a fost operat atunci din cauza ca medicii erau de parere ca o interventie i-ar pune viata in pericol.

Tumoarea crestea vazand cu ochii pana a ajuns sa cantareasca 10 kg. Viata tanarului devenise un chin. Avea dureri ingrizitoare, nu se putea odihni, se deplasa cu greutate. Yang Xiao s-a operat luna aceasta, pe 19 februarie.



Fibromul sau fibromatoza este o tumoare alcatuita din masa celulara noncancerigena, dar care se dezvolta extrem de rapid, fiind necesara indepartarea acesteia intr-un timp cat mai scurt de la aparitie.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.