Alex, un tânăr din Buzău a murit din cauza unor dureri de cap puternice! Diagnosticul uluitor pe care l-a primit când a ajuns la spital

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 29 aug 2024, 17:23

Alex a murit din cauza unei afecțiuni grave

Sursa: sansanews.ro

O familie din Buzău se confruntă cu o tragedie de proporții, după ce un tânăr de 33 de ani și-a pierdut viața în mod neașteptat, în urma unei suferințe acute, cauzată de niște dureri de cap.

Deși s-a plâns de dureri de cap severe pe parcursul mai multor zile, Alex a preferat să se trateze acasă, întrucât a considerat că simptomele se vor ameliora. În aparență, starea bărbatului din Buzău părea să se îmbunătățească, însă pe 23 august, situația s-a agravat brusc, ceea ce l-a determinat să se prezinte la spital.

Ce diagnostic a primit tânărul din Buzău, după ce a ajuns cu dureri de cap la spital

Medicii i-au pus un diagnostic dur tânărului din Buzău, mai exact meningoencefalită, o afecțiune gravă a sistemului nervos central. Deși cadrele medicale au depus eforturi considerabile pentru a-l stabiliza, starea lui Alex era deja critică.

Din cauza gravității situației, specialiștii au decis să-l transfere la un spital din București, însă boala avansase prea mult, iar tânărul nu a mai putut fi salvat. Alex și-a pierdut viața pe 27 august și a lăsat în urmă doi copii orfani și o familie devastată.

Citește și: 14 copii din Buzău au rămas orfani de tată, după un accident cumplit. Cum s-a produs tragedia

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Gheorghe Turda vorbește despre folclorul din zilele noastre. „Sunt singurul artist în materie de muzică populară și clasică având grad de general în rezervă.”

La începutul verii, Alexandru a fost în vacanță cu familia, iar totul părea normal. La jumătatea lunii august, au apărut dureri de cap insuportabile. Pe 23 august, Alexandru a ajuns la UPU Buzău, unde a primit cruntul diagnostic. Ulterior, bărbatul a fost trimis direct la un spital din Capitală. Transferul s-a făcut la Spitalul Clinic de Urgență „Prof. Dr. Agrippa Ionescu”, unde marți Alex a încetat din viață, conform sansanews.ro.

Ce mesaje au transmis apropiații lui Alex, după moartea lui

Vestea morții sale a căzut ca un fulger asupra prietenilor și rudelor, care au umplut rețelele sociale cu mesaje de adio și condoleanțe. Mulți dintre cei care l-au cunoscut și-au exprimat șocul și durerea și și-au amintit de momentele petrecute împreună. Unii prieteni și-au exprimat neputința și dorința ca această tragedie să nu fi avut loc, în timp ce alții și-au exprimat speranța că Alex va veghea asupra celor doi copii rămași în urmă.

Citește și: Al doilea caz de infectare cu virusul West Nile, confirmat în România. Un pacient din Mureș a fost internat cu encefalită virală acută

Mesajele de pe rețelele de socializare vorbesc despre un gol imens lăsat în viețile celor care l-au cunoscut: „Ne-ai distrus pe toți, așteptam să te trezești, te așteptam acasă, dar nu așa... Să ai grijă de copilașii tăi de acolo de sus, ai scăpat de toate durerile acum...

Dumnezeu să te ierte, unchiule!/ Așteptam telefonul tău să mă suni, cum făceai de obicei, Alex…  Golul lăsat în urmă este infinit. Nu te vom uita niciodată! Dumnezeu să-l odihnească în pace, iar familiei îndurerate să-i dea putere”.