Un tânăr din Drobeta a devenit criminal la 28 de ani pentru că și-a apărat bunica de furia fiului ei. Lovitura a fost fatală

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 25 aug 2024, 10:11

Un tânăr s-a transformat în doar câteva minute în criminal, după ce ar fi încercat să o apere pe bunica sa

Sursa: Pixabay

Un conflict familial a avut un deznodământ tragic în Drobeta Turnu Severin, unde un tânăr de 28 de ani și-a ucis unchiul pentru a-și proteja bunica.

Tânărul nu a mai gândit în acel moment și, văzându-și bunica în agonie, a încercat să o apere, însă i-a aplicat o lovitură fatală unchiului său. 

Citește și: Crimă îngrozitoare în Baia Mare: Un muncitor de 32 de ani a fost găsit fără suflare în spatele fabricii unde lucra

Și-a ucis unchiul încercând să își apere bunica

Conform Observator, incidentul a avut loc pe fondul unui conflict între unchiul tânărului, în vârstă de 41 de ani și mama acestuia, o femeie în vârstă.

Totul a început când bărbatul, aflat sub influența alcoolului și iritat de reproșurile repetate ale mamei sale, a decis să o pedepsească fizic. În acel moment, nepotul, îngrijorat pentru siguranța bunicii sale, a intervenit fără a mai sta pe gânduri. Astfel, tânărul l-a lovit pe unchiul său cu un singur pumn, iar acesta a căzut la pământ, inconștient.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Dinu Maxer vorbește despre infidelitățile din relația cu Nicoleta Luciu: „Mi-a fost greu să fiu fidel. N-am reușit. Sunt persoane publice infidelitățile mele.”

Autoapărare sau crimă intenționată?

Deși medicii au intervenit rapid, bărbatul nu a supraviețuit și a decedat la scurt timp după incident. Lovitura primită s-a dovedit a fi fatală.

Citește și: Un băiat de 13 ani s-a înecat în râul Buzău. Operațiunea de recuperare a durat mai bine de patru ore

Tânărul de 28 de ani a fost reținut și dus la audieri, iar ulterior a fost arestat pentru 24 de ore.

În acest caz, autoritățile urmează să stabilească dacă a fost vorba de autoapărare sau de o crimă intenționată.

 


Mama lui Esat se întâlnește cu Gulben și îi spune că nu este potrivită pentru fiul său. Urmărește episodul 51 al serialului “Vinovați de iubire” online live, în această seară