Un tânăr din Suceava a fost împușcat în picior după ce și-a ucis bunicul și a desfigurat un polițist

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 27 iul 2023, 04:35

Un tânăr din Suceava a fost împușcat în picior

Sursa: Antena3.ro

Un tânăr din Bosanci, Suceava, și-a înjunghiat mortal bunicul și a desfigurat un polițist. Ulterior, agresorul a fost împușcat în picior, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuț Epureanu.

Tânărul din comuna suceveană Bosanci și-a înjunghiat, astăzi, bunicul și un polițist, fiind apoi împușcat în picior.

Bătrânul de 86 de ani a sunat la 112, înainte să fie ucis cu sânge rece

Bătrânul de 86 de ani a sunat la 112 și a reclamat că nepotul său face scandal. 

La fața locului s-au prezentat mai mulți polițiști, însă în timp ce aceștia discutau cu bătrânul, tânărul a venit cu două cuțite în mână şi a început să îi atace atât pe polițiști, cât şi pe bătrân.

Loviturile suferite de bătrân i-au fost, din păcate, fatale. Comisarul-șef Ionuț Epureanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Suceava a explicat cum s-a întâmplat totul.

Citeste si: Cine este bărbatul de 24 de ani care a comis dubla crimă din Târgu Măgurele. Acesta a ascuns cadavrele celor doi îndrăgostiți într-o casă veche

De asemenea, un poliţist a fost grav rănit.

Este vorba despre adjunctul șefului de post din Fântânele.

Tânărul a fost imobilizat după ce a fost împușcat în picior.

Atât polițistul, cât și agresorul sunt la Spitalul de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava pentru îngrijiri medicale și investigații.

Starea lor este stabilă, potrivit monitorulsv.ro

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Incident pe peronul metroului de la Piața Victoriei! Mai mulți oameni au fost răniți după ce o piatră s-a desprins și a căzut pe peron

O piatră s-a desprins și a căzut pe peronul stației de metrou Piața Victoriei. Mai mulți oameni au fost răniți

În staţia de metrou Piaţa Victoriei din Bucureşti, mai mulți călători au fost răniţi, după ce o piatră s-a desprins şi a căzut pe peron, potrivit  Observator.

Din primele informații de la locul incidentului, piatra a căzut pe peronul care deservește magistrala de metrou M1, Republica- Dristor.

Potrivit unui martor, piatra s-ar fi desprins  „de sub scările de acces”, astfel că mai mulţi călători ar fi fost  „răniţi uşor”   în urma acestui incident.