Un tânăr prins drogat în trafic și-a chemat mama în ajutor, care a venit și ea drogată la volan

Author: Alina Petre
Actualizat: 31 iul 2023, 04:35

Tânăr prins drogat în trafic

Un tânăr de 20 ani a fost prins drogat la volan, și-a chemat mama să discute cu polițiștii, iar femeia s-a dovedit a fi și ea drogată.

O femeie în vârstă de 37 de ani și fiul acesteia, în vârstă de 20 de ani, ambii din Craiova, sunt cercetați penal, după ce, în noaptea de vineri spre sâmbătă au fost prinși drogați la volan, potrivit craiovaforum.ro.

Tânăr prins drogat în trafic și-a chemat mama în ajutor, care a venit și ea drogată la volan

Citeste si: Și-au ucis cu sânge rece cei șase copii și au dat foc la casă. Cum i-au găsit polițiștii pe cei doi părinți care au comis oribila crimă

Băiatul de 20 de ani a fost oprit în trafic , în noaptea de vineri spre sâmbătă pentru un control de rutină, acesta a devenit recalcitrant și avea un comportament necorespunzător așa că oamenii legii l-au testat cu aparatul Drugtest, rezultând că a consumat cannabis, relatează sursa ciată anterior.

Tânărul a continuat să fie agitat și și-a sunat mama să îl ajute, femeia s-a deplasat cu mașina la locul indicat.

Polițiștii au testat-o si pe mama baiatului, deoarece și femeia avea un comportament necorespunzător, rezultatul fiind pozitiv.

Potrivit sursei citate, femeia a consumat amfetamină.

Cei doi s-au ales cu dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Un bărbat înjunghiat a făcut accident cu mașina și a murit în timp ce încerca să fugă de agresor, în Arad

Accidentul îngrozitor a avut loc, duminică seară, într-un cartier din municipiul Arad. Un bărbat a fost înjunghiat și pentru a scăpa de agresor s-a urcat în mașină și a fugit, din nefericire din cauza răni acesta a pierdut controlul volanului și a intrat într-un stâlp.

Autoritățile au crezut inițial că este vorba despre un accident de circulație, iar ulterior au aflat că bărbatul de la volan și pasagerul din dreapta au fost înjunghiați.

Șoferul, de aproximativ 40 de ani,  nu a mai putut fi salvat în ciuda eforturilor medicilor. În mașină se mai aflau doi bărbați, unul dintre ei fiind tăiat în zona feței.

Agresorul este ginerele bărbatului mort, un tânăr de 20 de ani. Sătul să mai fie dus la cerșit în Timișoara și în Germania, tânărul și-a lăsat soția și a fugit la părinții lui, în Arad.

Se pare că între cei trei a izbucnit un scandal, iar tânărul a sărit cu cuțitul la cei care voiau să-l ducă din nou la cerșit.

Șoferul a urcat la volan chiar dacă se afla în stare gravă, în încercarea de a fugi. A

reușit să conducă 300 de metri înainte să intre într-un stâlp. A murit la scurt timp după ce mașina s-a oprit într-un stâlp. Acesta era socrul tânărului.

Celălalt bărbat a fost tăiat în zona feței și a fost dus la spital.

Citeste si: Momentul în care o tânără de 21 de ani a născut într-un avion, la aproximativ 11.000 m înălțime. Medicul i-a dat voie să zboare, deși se afla în 32 de săptămâni

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?