Un tanar si-a filmat pe ascuns mama, de-a lungul mai multor luni. Ce-a facut apoi cu inregistrarea a lasat-o pe femeie cu gura cascata. Nu se astepta la asta, de la fiul ei

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 03:29

Femeia era singura iar fiul ei s-a gandit sa ii faca o surpriza.

Alex Norgay este un tanar care a avut o idee geniala. El a realizat, pe ascuns, un videoclip despre mama sa, pe care l-a postat pe Internet, in speranta ca asa isi va gasi si ea un iubit, deoarece era singura.

Pe mama lui Alex o cheama Eva si este o femeie speciala, care si-a dorit mereu pe cineva pe care sa-l iubeasca si alaturi de care sa imbatraneasca.



Pe parcursul unui an, Alex a adunat inregistrari video cu mama sa, pentru a demonstra cat de incredibila este. El i-a prezentat toate pasiunile, dar i-a capturat si spiritul cald si relaxat.

Eva a incercat sa isi gaseasca un partener prin intermediul site-urilor de matrimoniale, dar a fost un esec. Fiul ei spera ca acest clip  o va ajuta sa isi gaseasca, in sfarsit, jumatatea.

In prezent, ea locuiteste in Norvegia dar e de origine ceha.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”