Un tata isi ameninta fiica, daca nu-i respecta hotararea si se casatoreste: "Nu o mai consider copilul meu” Decizii dureroase luate astazi, in prima editie a reality-show-ului "Dragostea trece pe la socri”, de la 20.00, la Kanal D

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:40

In aceasta seara, in prima editie a reality-show-ului „Dragostea trece pe la socri”, Mihai, un tanar dornic sa o ia de sotie pe fata visurilor lui se loveste, ca de un zid, de refuzul tatalui alesei sale.

"Si eu vreau sa fiu in locul lui Iohannis, dar nu tine figura!”, i-a raspus batranul tanarului cand acesta i-a cerut mana fiicei lui, Valeria. Ca sa se lamureasca in privinta pretendentului, tatal fetei il supune la o serie de teste prin gospodarie, la chestionare fulger si ii inventariaza nemilos posibilele vicii.

Mihai, este, la randu-i, disperat. ”Tatal Valeriei e foarte dificil, e complicat, fixist, el vrea sa stie concret ce vom face peste 5 ani.

Nu avem cum sa stim”, se lamenteaza tanarul.

La masa la care ar fi trebuit ca totul sa fie lamurit, iar intre socri si ginere sa domneasca armonia, sentinta capului familiei cade neindurator: „Amana casatoria, cunoasteti-va mai bine, pe urma putem sta de vorba. Parerea mea este ca nu te-ai nascut cu multa minte. Nu trebuie sa te mai superi pe mine.(...) Daca fata mea se leapada de hotararea asta, nu o mai consider copilul meu”.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce se va intampla pana la urma cu povestea de iubire dintre Mihai si Valeria aflati urmarind astazi, de la ora 20:00, la Kanal D, „Dragostea trece pe la socri”.

 

Taguri: