Un tată și-a salvat fiica din râul Timiș, dar a plătit cu propria viață. Medicii nu au mai putut face nimic pentru el

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 19 aug 2024, 09:02

Operațiunea dramatică de salvare a bărbatului de 35 de ani, care a sărit după fiica sa în râul Timiș

Sursa: Facebook

O fetiță de doar 6 ani, aflată la joacă în apă, a fost surprinsă de curenții puternici și a început să se înece. Într-o încercare disperată de a-și salva copilul, tatăl ei, un bărbat de 35 de ani, nu a ezitat și a sărit în apă după ea. Din păcate, bărbatul nu a reușit să iasă la mal.

În ciuda eforturilor depuse de echipele medicale sosite la fața locului, bărbatul nu a mai putut fi salvat, iar decesul său a fost declarat la ora 18:00.

Citește și: Tragedie într-o localitate din Buzău: O fetiță de șase ani a fost lovită mortal după ce a traversat neregulamentar strada

A plătit cu propria viață pentru a-și salva fiica de la înec

Scena dramatică s-a desfășurat duminică, 18 august, în jurul orei 17:10 pe malul râului Timiș, între localitățile Giroc și Urseni.

Martorii aflați în zonă au intervenit rapid și au reușit să-i scoată pe amândoi din apă. Conform sursei Observator, pentru bărbat nu s-a mai putut face nimic, iar fetița, aflată în stare gravă, a fost transportată de urgență la Spitalul Clinic de Urgență pentru copii „Louis Țurcanu” din Timișoara, unde primește îngrijiri medicale de specialitate.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Ar mai îmbrăca Oana Niculescu Mizil rochia de mireasă pentru a doua oară? „Sunt o femeie tânără, în putere, o femeie căreia îi place și viața.”

Polițiștii Secției 1 Rurale Timișoara, care au fost sesizați cu privire la incident, au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Investigațiile continuă pentru a clarifica toate circumstanțele în care s-a produs această tragedie.

Un tată a murit după ce și-a salvat fiica de la înec, în stațiunea Jupiter

Tragedia din Timiș vine după o altă tragedie parcă trasă la indigo ce a avut loc în urmă cu mai puțin de o săptămână.

Cosmin a văzut cum fetița sa se îneacă și a sărit imediat în marea învolburată pentru a o salva.

În ziua respectivă, steagul roșu era arborat pe plajă, ceea ce însemna clar că marea era periculoasă din cauza valurilor puternice și a curenților puternici.

În ciuda avertismentelor, mai mulți turiști au ignorat pericolul și au intrat în apă, printre aceștia numărându-se și fiica de doar 7 ani a lui Cosmin. Din păcate, fetița a fost imediat prinsă de curenți, fiind trasă în larg. Fără să stea pe gânduri, Cosmin s-a aruncat în mare pentru a o salva, conștient de riscurile majore la care se expunea.

Martorii povestesc cum tatăl, cu ultimele sale puteri, a reușit să împingă fetița în brațele unui alt turist care se afla în apropiere și care a reușit să o aducă în siguranță la mal. În acel moment, fetița a fost salvată, dar Cosmin nu a mai avut șansa de a ieși din apă.

 


Continuă șirul dezvăluirilor și acuzațiilor în ”Casa iubirii”. Iată cum se apără Patrick în fața acuzațiilor aduse!