Un taur scapat pe strazile Brailei a facut prapad! A luat in coarne pe oricine i-a stat in cale

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 16 oct 2020, 18:00

Pe imaginile suprinse de camerele video amplasate in oras, se vede cum taurul care s-a plimbat pe sosea, printre masini, si a ajuns intr-o intersectie.

Furios, animalul s-a repezit la politistul local care dirija circulatia si l-a luat in coarne. Grav ranit, politistul reuseste sa se tarasca pe trotuar, unde cativa martori care au asistat la scena socanta, incearca sa-l ajute. Mai bine de patru ore s-a plimbat taurul liber pe strazi. Dupa ce a bagat spaima in trecatori, s-a refugiat intr-un gang.

In goana sa disperata, animalul era cat pe ce sa mai ia in coarne si un copil.

Intr-o fractiune de secunda, tatal baiatului a reusit sa-l salveze pe micut. Taurul de peste 300 de kg a fost crescut la ferma unor sirieni din comuna Gemenele din Braila. Ieri, animalul ar fi trebuit sa fie exportat in Siria, dar a scapat din camion, in port, chiar cand trebuia sa fie imbarcat.

Inarmati cu furci si topoare, fermierii care au scapat taurul au vrut sa il prinda, dar n-au reusit.
Pana la urma, animalul a fost tranchilizat de catre medicii veterinari si asa au reusit sa-l transporte in siguranta, inapoi la ferma. Politistii au inceput o ancheta in acest caz si ii cerceteaza pentru neglijenta pe proprietarii care nu au avut grija de animal.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

##VIDEO83836##

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.