Un TIR incarcat cu fier a ramas fara frane si a distrus totul in calea lui, la Zalau

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:18

Numai o minune a facut ca soferul si sotia lui sa scape cu viata.

Scene de cosmar s-au petrecut luni, la intrarea in Zalau. Un TIR  a  ramas fara frane si a produs un adevarat dezastru. Potrivit martorilor, se pare ca in momentul  cand soferul TIR-ului  si-a dat seama ca nu mai poate controla  mastodontul, a inceput sa faca semne disperate  si sa strige la trecatori  ca sa se fereasca. In cabina, alaturi de barbat se mai afla si  sotia acestuia.

Ca sa puna capat cursei infernale, soferul TIR-ului a ales sa intre cu autotrenul intr-o  parcare a companiei de transport public, aflata in drumul lui. 

Aici a lovit un autobuz  in care nu se afla nicio persoana.  In urma impactului cu autobuzul, incarcatura de semifabricate de otel din TIR a fost proiectata peste masinile aflate in curtea unei spalatorii auto din apropiere. Totodata a fost distrus si un panou publicitar.  Imediat, la fata locului au venit salvatorii

Desi, scena pare desprinsa din filmele de groaza, nici o persoana nu s-a aflat  prin zona in momentul producerii dezastrului.

Soferul TIR-ului si sotia acestuia au scapat cu viata. Amandoi au fost transportati la spital, femeia fiind  grav ranita. ##VIDEO140360##

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”