Un tir încărcat cu opt mașini a fost cuprins de flăcări pe autostrada A1! Cum a izbucnit incendiul

Autor: Lavinia Medrea

Cum a izbucnit incendiul

Sursa: Facebook DRDP Timișoara - colaj Kanal D

Un tir încărcat cu opt mașini a fost cuprins de flăcări și a ars în totalitate în noaptea de joi spre vineri, pe autostrada A1, în Arad. Incendiul a avut loc pe sensul de mers Timișoara - Nădlac.

Un tir încărcat cu opt autoturisme a luat foc complet pe autostrada A1 din Arad. Platforma ardea în totalitate atunci când au venit pompierii, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență, citat de PlayTech.

Un tir încărcat cu opt mașini a fost cuprins de flăcări

Un tir încărcat cu opt mașini a fost cuprins de flăcări în noaptea de joi spre vineri, la ora 01:00, pe sensul de mers Timișoara-Nădlac.

Autoturismele, dar și platforma au ars în totalitate.

Citește și: Incendiu violent azi-noapte, în Piața 1 Decembrie din Capitală! De la ce ar fi izbucnit flăcările: „Tot arde, toată piața”

Pompierii militari din Arad au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă pentru a opri incendiul izbucnit la km 535. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cum a izbucnit incendiul

Un tir care era încărcat cu opt mașini a izbucnit, din mers, în flăcări, astfel că toate autoturismele au fost complet distruse. Incendiul a avut loc în noaptea de joi spre vineri, în jurul ore 01:00, pe autostrada A1 din Arad, pe sensul de mers Timișoara-Nădlac. Toate mașinile, inclusiv tirul care le transporta, au fost distruse în întregime de flăcări. Pompierii spun că focul ar fi izbucnit din cauza uneia dintre roțile camionului.

Citește și: Incendiu la Spitalul de Copii din Timișoara, cel puțin 100 de persoane au fost evacuate. A fost activat planul roșu de intervenție. Raed Arafat, prima reacție după incident

„În această noapte, în jurul orei 01:00, pompierii militari arădeni au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un automarfar încărcat cu 8 autoturisme, pe A1, la km 535, sensul de mers Timișoara-Nădlac”, au transmis autoritățile.

Incendiul se manifesta generalizat atunci când au ajuns pompierii la fața locului. Potrivit ISU Arad, autoturismele au ars în totalitate. Din fericire, nu au existat victime. Incendiul ar fi izbucnit, spun autoritățile, din cauza efectului termic creat de frecarea unei roți ale tirului în timpul deplasării.

„Urmările unui incendiu izbucnit în cursul nopții la un autotren care transporta autoturisme îngreunează circulația pe autostrada A1, km 534+800 Arad, sensul spre Nădlac.

Circulația rutieră se desfășoară doar pe banda a 2-a”, a transmis DRDP Timișoara.