Un tren electric s-a răsturnat, într-un parc din Bistrița-Năsăud - 3 copii, răniți

Autor: Alina Petre
Actualizat: 08 mai 2023, 05:45

Accident într-un parc din Bistrița-Năsăud

Un grav accident s-a produs luni, în Bistrița-Năsăud. Un tren electric s-a răsturnat, iar trei copii au fost răniți.

Un trenuleț electric s-a răsturnat, luni, într-un parc din Bistrița Năsăud, iar trei copii au fost răniți. 

Cum s-a petrecut accidentul

Trenuleţul electric de agrement este achiziţionat de Primăria Bistriţa, iar acesta circula pe o alee din parcul municipal. Trei copii au fost răniţi după ce vehiculul în cauză s-a răsturnat.

În urma accidentului, trei fetiţe au suferit multiple contuzii şi au fost transportate la UPU Pediatrie pentru investigaţii amănunţite.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs incidentul.

Trenuleţul electric a fost pus în funcţiune la sfârşitul lunii iunie şi a costat municipalitatea peste 200.000 de lei, potrivit AGERPRES.

Citeste si: Accident grav în Bulgaria! Un autocar plin cu români a intrat violent în mai mulți copaci. Patru persoane și-au pierdut viața

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Accident grav în Bulgaria! Un autocar plin cu români a intrat violent în mai mulți copaci.

Un accident grav a avut loc în Bulgaria astăzi, 6 august, în jurul orei 01:30 dimineața. Autocarul transporta 18 români și șapte persoane de origine turcă, iar patru dintre ele și-au pierdut viața.

Conform șefului DSU, cinci români care, în prezent, se află în spitalele din Bulgaria, urmează să fie transferați în spitalele din România. 

Una dintre cele cinci persoane a fost, deja, operată, conform lui Raed Arafat.

„La nivelul Departamentului pentru Situații de Urgență s-a decis trimiterea unui elicopter SMURD, de la Punctul de Operare Aeromedicală București care s-a deplasat în Bulgaria cu o echipă medicală din cadrul Spitalului Clinic de Urgență București- Floreasca în vederea evaluării și planificării unei eventuale preluări și transport de pacienți către România.

Totodată, în funcție de evoluția situației, alte 3 elicoptere sunt pregătite pentru a fi trimise în Bulgaria, în scopul evacuării pacienților români. De asemenea, consulul României in Bulgaria se află la unitatea spitalicească unde sunt internați pacienții români” a declarat DSU. 

Tragicul accident a avut loc între două sate din regiunea Veliko Tarnovo, Kutsina și Polikraishte. Autocarul a intrat într-o mașină, după care a ricoșat în copacii care se aflau pe marginea șoselei.

Conform informațiilor puse la dispoziție de presa din Bulgaria, pasagerii care se aflau în mașina oprită au scăpat cu viață, deoarece au reușit să iasă din autovehicul.

Citeste si: Accident îngrozitor cu 13 victime, în Lețcani- Planul roșu de intervenție, activat- Impactul a fost surprins de camerele de supraveghere- Video

 

Taguri: