Un urs a atacat un bărbat în județul Argeș! Trecătorii au privit neputincioși: „Pleacă, mă, de aici!”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 21 feb 2024, 01:50

Trecătorii au privit neputincioși

Sursa: PixaBay

Un bărbat din Argeș a trăit coșmarul vieții lui în cursul serii de ieri, după ce a fost atacat de un urs pe o stradă din Poienari, sub privirile neputincioase ale oamenilor.

Bărbatul încercase să gonească ursul cu un lemn, timp în care animalul se îndrepta spre el, după care s-a întors și a rămas în spatele unui autoturism.

Un urs a atacat un bărbat în județul Argeș

În final, ursul a plecat și nu a reușit să rănească pe nimeni. Animalul a apărut în apropierea unei curți a unei școli generale din Comarnic, județul Prahova.

Mai mulți elevi au văzut ursul plimbându-se prin curte. După un apel la autorități, animalul a fost tranchilizat, dar martorii spun că sâmbătă seară acesta s-ar fi întors. 

Citește și: Pui de urs, prins la "furat" de cireșe într-o localitate din Vrancea. Localnic: "Băi, eşti nebun la cap! Uite-l!"

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„Bă! Termină. Vino, bă, încoace, bă! Lasă-l, bă! Pleacă, mă, de aici!”, spunea un martor, în timp ce privea scenele care aveau loc. 

Două femei au ajuns în spital după ce s-au ciocnit

Două femei de în vârstă de 23 și 47 de ani au fost transportate la spital în urma unui accident în care s-au ciocnit pe un bulevard din cartierul Sud al municipiului Focșani.

La fața locului au ajuns două ambulanțe. Medicii au acordat îngrijirile medicale necesare celor două femei, după care le-au dus la spital.

Citește și: Amenzi usturătoare pentru turiștii care nu respectă regulile în Delta Dunării. Ce sancțiuni se vor aplica începând din luna noiembrie

„SAJ Vrancea a primit o solicitare pentru un accident rutier în Focșani Cartier Sud.

La solicitare s-au deplasat două echipaje SAJ și un echipaj de descarcerare. Echipajul SAJ de urgență tip C2 a preluat o victimă 23 de ani sex feminin, pasager, conștientă cu traumatism de coloană cervicală și traumatism membru inferior care a fost monitorizată. Al doilea echipaj SAJ tip B2 a preluat o altă victimă în vârstă de 47 de ani, sex feminin, pasager, care era conștientă și prezenta un traumatism membru inferior.
Ambele victime au fost preluate și transportate la Unitatea de Primiri Urgențe de la Spitalul Județean”,
 a declarat purtătorul de cuvânt de la SAJ Vrancea.

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.