Un zambet perfect in timp record cu implantul dentar One Day de la Dr Leahu!

Author: B.M.
Actualizat: 16 oct 2017, 15:06

Faptul ca traim in era vitezei isi spune cuvantul atat din punct de vedere al stilului de viata pe care il avem, cat si al faptului ca dedicam tot mai putin timp, interes sau resurse sanatatii dentare.

Avand in vedere ritmul accelerat in care traim, devine din ce in ce mai greu sa avem constant un stil de viata sanatos, insa, pentru a avea un organism sanatos si functional pentru cat mai mult timp, avem nevoie sa tratam rapid orice problema.

Din fericire, medicina a evoluat foarte mult, iar tehnologia disponibila la ora actuala iti permite sa te tratezi eficient si sa obtii rezultatele dorite chiar si intr-o singura zi!

Gata cu asteptarea si cu nenumaratele vizite la medicul dentist. Clinicile Dr Leahu vin in sprijinul tuturor cu o gama variata de servicii integrate si de tehnologii de ultima ora, adaptate nevoilor si bugetului fiecarui pacient in parte, pentru a economisi resurse pretioase.

Astfel, poti beneficia de rapiditate a procedurii si eficienta maxima gratie implantului dentar One Day!

Tratamentul cu implant dentar One Day, disponibil in cadrul clinicilor Dr Leahu, este o procedura noua, care se realizeaza cu ajutorul unui software digital. Datorita eficientei de restaurare a dintilor in timp record, acest tip de implant dentar se aseamana cu binecunoscutul Bredent Fast&fixed, prezent si el in oferta clinicilor Dr Leahu.

Acest tip de tratament cu implant dentar se realizeaza atat cu ajutorul aparaturii performante, cum ar fi scanner si printer 3D, aparatura de frezaj computerizat si o platforma electronica de varf, cat si cu ajutorul experientei medicilor nostri specialisti, care se asigura ca totul decurge fara probleme.

Implantul dentar One Day a fost dezvoltat dupa ani intregi de cercetare, pentru a suplini nevoia pacientilor de solutii rapide si eficiente in materie de inlocuire a dintilor lipsa. In trecut, dura chiar si un an de zile sa iti poti inlocui unul sau mai multi dinti lipsa, lucru care era foarte neplacut pentru pacient atat din punct de vedere estetic, cat si din punct de vedere functional.

Acum, cu ajutorul implantului dentar One Day, totul se realizeaza in timp record, pentru ca pacientul sa se poata bucura in cel mai scurt timp de o dantura frumoasa, fara cusur si perfect functionala.

Principalul motiv pentru care ar trebui sa optezi pentru acest tip de implant dentar este faptul ca te vei bucura de o serie intreaga de avantaje, atat pentru sanatatea ta dentara, cat si cea fizica si psihica.

Iata care sunt unele beneficiile majore de care te vei bucura din momentul in care vei opta pentru tratamentul cu implant dentar One Day:

- vei economisi timp pretios, datorita rapiditatii specifice acestui tratament;

- avand in vedere ca procedura se bazeaza pe principiul implantologiei digitalizate, totul se realizeaza cu o maxima precizie si acuratete;

- acest tip de procedeu este unul sigur, iar materialele folosite sunt biocompatibile, asadar nu exista riscul aparitiei vreunei complicatii in timpul sau dupa implantare, cum ar fi potentiale reactii alergice;

- vei avea parte de atentia celor mai buni specialisti din domeniul implantologiei, care vor folosi aparaturi si materiale de ultima ora pentru a obtine rezultatele dorite;

- gratie tehnologiei pe care se bazeaza implantul dentar One Day, se realizeaza bonturi personalizate pentru fiecare pacient si pentru fiecare dantura in parte;

- vei sti inca de la inceput care este diagnosticul exact, dar si costurile aferente acestei proceduri;

- vei avea siguranta ca te vei bucura foarte mult timp de investitia facuta, deoarece in clinicile Dr Leahu, rata de succes a procedurilor cu implant dentar este de 100%;

- te vei recupera in timp record si iti vei putea relua activitatile obisnuite chiar din cea de-a doua zi dupa interventie;

- zambetul tau va avea aspectul natural si frumos pe care ti l-ai dorit dintotdeauna, totul in cel mai scurt timp!

Implantul dentar One Day, disponibil in cadrul clinicilor Dr Leahu, reprezinta solutia optima care iti poate oferi zambetul stralucitor si fara cusur la care ai visat!

Vino acum la o vizita preliminara pentru a discuta cu unul dintre specialistii nostri in implantologie si vei vedea ca este mai simplu ca oricand sa ai o dantura perfecta! Te asteptam cu bratele deschise!

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.