Una din cele mai emotionante cereri in casatoria! Cum si-a surprins un tanar iubita

Editor: Alina Dirdala Autor: A.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 01:26

Despre aceasta pereche se poate spune ca dragostea este scrisa pe pietre. sau ca dragostea lor este atat de puternica si de neclintit precum o piatra.

Oricare ar fi varianta pe care ati alege-o, cererea in casatorie pe care Kelly Aldrige a acceptat-o nu va fi uitata de catre protagonisti prea repede. Iubitul ei, Oliver Wright in varsta de 31 de ani a scris cu pietre mesajul "Vrei sa fii sotia mea?"  langa un deal, locul unde cei doi merg frecvent.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Am fost foarte coplesita, a spus Kelly.

Ne plimbam, era o dimineata insorita, foarte frumoasa, iar Oliver s-a oprit brusc. M-am uitat la el, apoi in jos la stanca si am ramas blocata. Nu imi venea sa cred. Apoi am spus Da si s-a asezat in genunchi si mi-a dat inelul. Cei doi au savurat apoi momentul cu o cupa de sampanie.  Sticla era ascunsa dupa niste pietre, la fel si paharele. Am stat acolo si am sarbatorit evenimentul.
Cei care se mai plimbau pe acolo ne-au felicitat si si au strigat dupa noi.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.