Una din cele mai frumoase și tinere foste concurente de la Bravo, ai stil! a născut în zi sfânta o fetiță. Mesajul proaspătului tătic: "Cea mai fericita zi din viața mea!"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 14 iul 2023, 02:40

Ramona Dumitru a nascut

Tanara fosta concurenta de la Bravo, ai stil! este proaspatata mamica a unei fetite care s-a nascut fix de Sfanta Parascheva.

Sezonul 3 de Bravo, ai stil! difuzat în 2017 a avut multe surprize de oferit telespectatorilor fideli ai reality show-ului de moda, iar unele concurente au fost că o ploaie de stele în platoul emisiunii. Cele mai frumoase și stilate tinere au defilat atunci pe podium cu ținute care mai de care, iar una dintre care a atras atenția juraților la vremea respectiva a fost nimeni alta decât Ramona Dumitru care la acea vreme se zvonea că ar fi apropiata a Denisei Potecaru, lucru clarificat intre timp pe parcursul emisiunii.

Citeste si: Ileana Sterp, lovitura uriașa de imagine după nunta Getuței Sterp! Fiica cea mare a mamei Geta, într-una din cele mai cunoscute campanii publicitare

Ramona Dumitru, fosta concurenta de la Bravo, ai stil! a nascut

Iată că la cinci ani distanta după participarea și totodată retragerea ei din emisiune, Ramona Dumitru și-a făurit un drum pe plan profesional și plan personal, trăind o frumoasa poveste de dragoste alaturi de un tânăr stabilit de foarte mult timp în Elveția.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cei doi nu doar că au devenit în urma cu câteva ore părinți de fetiță, însă s-au și căsătorit civil în urma cu câteva luni, frumoasa fosta concurenta și model purtând o rochie diafana roz, prețioasă, lasandu-i la vedere burtica de gravida.

În prezent, Ramona Dumitru este studenta la o facultate de Drept din București și mămică unei fetiței, născută în zi sfânta. Iar cel care i-a devenit soț a fost primul care a și postat despre fericitul eveniment din viață lor de proaspătă familie. 

Ramona Dumitru este mamica unei fetite

În edițiile în care ea a fost prezenta la Bravo, ai stil!, Ramona a fost perceputa drept o fata foarte liniștită, însă cea care a scos la iveala mai multe lucruri despre fosta concurenta a fost Silvia Popescu care a și fost

acasă la ea unde a descoperit o camera uriașa cu haine pe post de dressing. Atunci, Ramona a mai povestit și detalii neștiute despre ea. 

 

Taguri:

Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.