Una din cele mai sexy VEDETE este INSARCINATA cu primul ei copil!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 01:53

Dupa un divort rasunator in plan mediatic si dupa cateva relatii cu unii din cei mai celebri actori, iata ca vedeta a reusit sa isi gaseasca fericirea si sa ramana si insarcinata.

Scarlett Johansson, in varsta de 29 de ani, este logodita cu jurnalistul francez Romain Dauriac, din septembrie 2013. Cuplul nu a anuntat pana in prezent data nuntii, informeaza contactmusic.com.


Potrivit tmz.com, informatia despre sarcina actritei a fost confirmata saptamana aceasta chiar de Dauriac- proprietarul unei agentii de publicitate-, care a declarat pentru site-ul de ştiri mondene ca Johansson este insarcinata in cinci saptamani.


Scarlett Johansson a fost casatorita cu actorul canadian Ryan Reynolds, de care a divortat in decembrie 2010. Artista americana a avut apoi o relatie de cateva luni cu actorul american Sean Penn.( sursa foto shuttestock)

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.