Una dintre cele mai frumoase si talentate actrite din serialul fenomen "Kosem", ceruta in casatorie! A spus da sau nu noii provocari, la varsta de 42 de ani?

Autor: Daniela Iliuta

Nurgul Yesilcay traieste o poveste de dargoste adolescentina si are de gand chiar sa se recasatoreasca.

Dupa mariajul ratat cu celebrul actor Cem Ozer, caruia i-a daruit un fiu, Nurgul Yesilcay s-a dedicat trup si suflet cresterii copilului, dar si carierei sale. Frumoasa actrita a declarat in repetate randuri ca isi doreste enorm sa intalneasca marea dragoste si are sufletul deschis catre o noua relatie, insa ritmul alert in care a lucrat pe platourile de filmare nu i-a permis sa isi vada si de viata personala.

Necati Kocabay este producator si CEO la TR 40 33 Productions. Este o personalitate marcanta a cinematografiei in Turcia. Acesta a postat ieri pe Instagram o imagine care vorbeste de la sine, Nurgül Yesilcay i-a raspuns printr-un comentariu "Dragostea mea".

Nurgul Yesilcay se pregateste  sa revina pe micul ecran in serialul "Gulperi", pentru care se pare ca pregateste o schimbare spectaculoasa de look.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Surse din apropierea actritei sustin ca aceasta ar vrea sa gandeasca indelung ideea acestei casatorii. 

(sursa: haberturk.com; viata cu aroma de cafea)

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.