Una dintre cele mai indragite actrite din serialul "Mireasa din Istanbul" a divortat! Iata cine este celebra actrita care s-a despartit la varsta de 50 de ani!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 09 sep 2020, 13:25
video Foto(5)

Neslihan Yeldan este una dintre cele mai talentate si indragite actrite din Turcia.

In serialul "Mireasa din Istanbul", rolurile secundare atrag atentia aproape la fel de mult precum rolurile principale. Astfel, prin prestatia actoriceascaa de succes, Neslihan Yeldan, interpreta rolului Senem, a adus de la episod la episod bucurie pe chipul fanilor serialului, care au indragit-o inca de la inceput.

Culorile vietii private nu sunt insa la fel de stralucitoare, ca si in serial, deoarece celebra actrita a divortat dupa 11 ani de casnicie, de sotul-cetatean englez Leo James Felix Pollock.

Custodia copilului de 12 ani i s-a incredintat mamei, iar tatal va plati lunar, pana la implinirea varstei de 18 ani, 600 dolari pensie alimentara.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Tatal Leo James Felix Pollock ii va asigura copilului sau anual un bilet de avion pentru Londra, acolo unde tatal s-a mutat de curand.

(sursa: televizyongazetesi.com,viata cu aroma de cafea)

 

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.