Una dintre cele mai indragite actrite din Turcia, va deveni mamica din nou! Iata cine sunt cei doi viitori parinti!

Autor: D.I.
Actualizat: 01 sep 2020, 16:50

Berguzar Korel si Halit Ergenc formeaza unul dintre cele mai indragite cupluri de actori din Turcia.

Bergüzar Korel și Halit Ergenç formează unul dintre cele mai iubite cupluri din Turcia.
"O mie una de nopti" a fost serialul care i-a adus la un loc, s-au indragostit iremediabil si de atunci nu s-au mai despartit. Cei doi actori si-au unit destinele si au devenit parintii unui baietel adorabil.


In urma cu noua ani, Berguzar Korel si Halit Ergenc isi uneau destinele in fata a 350 de invitati, la hotel Les Ottomans, din Istanbul.

Primul dans a fost pe melodia "Sensiz Saadet Neymis" ("Ce a fost fericirea fara tine"). Dupa ceremonia cununiei civile, au fost trimise spre cer 500 de baloane albe si roz. Cei doi au declarat ca sunt foarte fericiti si pare ca nu s-a schimbat nimic pe parcursul celor noua ani de casnicie. Au fost frumosi, ca mire si mireasa, atat in serial, cat si la nunta lor reala. In februarie 2010 s-a născut Ali, fiul lor.

Cei doi au declarat la aniversarea celor nouă ani de căsătorie că sunt foarte fericiți si ca isi mai doresc un copil.

Citeste si: Ozcan Deniz si Feyza Aktan, in vacanta cu prietenii! Iata cum au fost surprinsi cei doi fosti soti, in Bodrum! Dau semne de impacare sau au ramas buni prieteni de dragul micutului Kuzey?

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De curand, o renumita publicatie din Turcia susține că Bergüzar Korel este însărcinată, dat fiind ca într-un interviu acordat anul trecut, actrița a declarat că își doresc cât mai curând un frățior sau o surioară pentru Ali care are deja 9 ani.

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.