Una dintre cele mai indragite actrite din Turcia va deveni mamica pentru a treia oara! Frumoasa actrita si sotul ei isi doresc sa fie o fetita!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 06 apr 2021, 16:43
actrite din turcia Foto(6)
O celebra actrita din Turcia va deveni mama pentru a treia oara!
Sursa: Instagram

Vestea ca va deveni mamica pentru a treia oara la un an de la cea de-a doua nastere, a venit cu mare bucurie in familia celebrei actrite.

Berguzar Korel, indragita actrita care a intruchipat personajul Azize in serialul de succes, "Patria mea esti tu", trece prin cele mai frumoase momente ale vietii sale, dupa ce a aflat ca este din nou insarcinata, la doar un an dupa ce aceasta a adus pe lume cel de-al doilea baietel.

Berguzar Korel, de trei ori mamica!

Desi celebra actrita Berguzar Korel, in varsta de 38 de ani, a declarat in martie anul trecut, dupa ce a devenit mama pentru a doua oara, ca se simte pregatita si pentru cel

de-al treilea copil, presa din Turcia nu a luat atunci in serios afirmatiile sale. Dar iata ca dorinta lui Berguzar Korel s-a indeplinit la un an de atunci si vestea celei de-a treia sarcini a adus o bucurie imensa in familia sa. 

"Toata lumea ma intreaba asta, daca imi doresc inca un copil (…) cu totii asteapta o fata de la mine. Daca imi este scris sa am si o fetita, sunt de acord",

marturisea Berguzar Korel anul trecut.

Berguzar Korel este casatorita cu renumitul actor Halit Ergenc si au impreuna doi fii, Ali, in varsta de 11 ani si Han, in varsta de doar un anisor, iar acum cei doi soti asteapta venirea pe lume a celui de-al treilea copil, care dupa cum declarau, spera sa fie o fetita.

Berguzar Korel este una dintre cele mai apreciate actrite din Turcia, fiind adulata de milioane de fani.

Aceasta le-a impartasit vestea fabuloasa prin intermediul unui mesaj pe contul ei de socializare. Se pare ca pe de o parte celebra actrita s-a bucurat foarte mult de vestea celei de-a treia sarcini insa pe de alta parte, aceasta a primit si o veste trista, anuntandu-si sustinatorii despre faptul ca a fost nevoita sa renunte la un proiect din care urma sa faca parte in curand si la care deja muncise mult.
Dar din motive legate de evolutia nefasta a pandemiei de coronavirus in Turcia, proiectul a fost amanat.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"După trei ani de zile, cât am fost departe de ecrane, mă pregăteam, de luni de zile, cu o echipă foarte valoroasă, să revin la filmări pentru serialul „Kanlı Yayın/Difuzare sângeroasă„, proiect care mă emoționează foarte tare și unde sunt prezentă și la partea creativă, dar familia mea a avut parte de o surpriză care ne-a uimit foarte tare. Am aflat că sunt însărcinată.

A fi însărcinată nu ar fi fost un impediment în a continua proiectul, dar, din păcate, filmările fiind amânate din cauza creșterii cazurilor din pandemie, schimbarea mea fizică nu ar fi fost compatibilă cu personajul și serialul. De aceea am fost nevoiți să amânăm proiectul pentru care am lucrat luni de zile. Pe de o parte micuțul nostru bebeluș, pe de altă parte despărțirea de un proiect cu care am muncit mult, alături de oameni foarte valoroși… Nu este deloc ușor pentru mine.
În toată această perioadă am lucrat cu oameni minunați. Regizorul nostru Can Ulkay, scenaristul Selim Erkul, producătorul Ahmet Kayımtu şi Julia Berkz, compania de producție Saran Studio și familia Exxen…
Vă mulțumesc foarte mult vouă, colegilor de echipă de la care am învățat foarte multe și cu care am petrecut un minunat proces de creație. Îmi doresc ca drumurile noastre să se intersecteze iar în zile cu sănătate. Cu iubire!", a scris Berguzar Korel, potrivit viatacuaromadecafea.com

Citeste si: Berguzar Korel (Azize din serialul "Patria mea esti tu"), prima aparitie alaturi de bebelusul ei! Iata ce trasaturi fizice a mostenit micutul de la parintii sai!

Citeste si: Celebra Berguzar Korel (Azize din serialul "Patria mea esti tu"), prima aparitie in costum de baie, la doar patru luni de la nasterea celui de-al doilea copil! Iata cum a fost surprinsa indragita actrita, fara sa ii pese de kilogramele in plus!

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.