Una dintre concurentele de la „Mama mea e cea mai buna”: “Barbatul din viata mea e ocazional”. Vezi duminica, de la 20.00, la Kanal D cum au reactionat celelalte femei la aceasta marturisire

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 sep 2020, 06:15

In editia de duminica, a emisiunii “Mama mea e cea mai buna”, una dintre concurente vine cu o poveste de viata atipica.

Ane Bac are 41 de ani, profeseaza ca medic hidrokinetoterapeut  si profesor  de sport, sectia natatie.  Mama a doi copii,  Nicolas si  Nicole, de 8 ani, respectiv 6 ani, aceasta are o poveste de viata aparte, ce a atras multe reactii.

Ane reprezinta tiparul femeii independente, pentru ca, exact asa cum sustine ea, se afla intr-o relatie de 22 de ani cu tatal copiilor ei, dar locuiesc separat.

Nu-si doreste sa se casatoreasca si nici sa locuiasca impreuna cu tatal copiilor. Din punctul ei de vedere, acesta este secretul relatiei lor de durata.

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16781064/1/media-143054337312689800.jpg
Mi-a cerut mana de nenumarate ori, dar de fecare data am zis ca nu este momentul. Barbatul din viata mea este. Se implica in cresterea copiilor, nu locuim impreuna, nu am fost casatoriti niciodata in cei 22 de ani de cand suntem impreuna”, a spus Ane Bac.



" Este o relatie atipica, dar privita in ansamblu, acestei familii nu ii lipseste nimic , a continuat sotul Anei.

Daca acest tip de relatie afecteaza bunul mers al educatiei copiilor aflam duminica, de la ora 20:00, intr-o noua editie a reality show-ului “Mama mea e cea mai buna”, difuzat la Kanal D.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.