Una dintre fetele de la Spice Girls s-a combinat cu fostul sot al lui Katy Perry. Vezi despre cine e vorba!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:58

Russell Brand, fostul sot al cantaretei Katy Perry s-a indragostit de una dintre cele mai frumoase componente ale formatiei Spice Girls.

Comedianul are o legatura amoroasa cu Ginger Spice care, se pare, i-a picat cu tronc la repetitiile pentru inchiderea Jocurilor Olimpice.

Prietenii lor apropiati spun ca Russell si Geri sunt foarte indragostiti si mai uniti ca niciodata. Divortat de Katy Perry si legat de mai multe domnisoare mai mult sau mai putin celebre, Russell, se pare, i-a dat papucii ultimei sale cuceriri pentru a putea fi cu Geri.

Cuplul a fost vazut plimbadu-se impreuna cu fiica lui Geri in varsta de sase ani, Bluebell Madonna.
" Lucrurile devin foarte serioase intre ei, sunt un cuplu in toata regula. S-au mai intalnit de cateva ori in trecut, insa s-au cunoscut mai bine la Olimpiada.

“Oamenii credeau ca el glumeste cand a marturisit ca Geri i-a picat cu tronc. Au foarte multe in comun. Petrece foarte mult timp in Londra doar ca sa fie cu ea.Au acelasi simt al umorului si vor sa locuiasca impreuna.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.