Una dintre gemenele siameze Hensel s-a căsătorit. Abby și-a găsit alesul, dar nu și sora ei Brittany. Cum va decurge căsătoria

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 29 mar 2024, 09:55

Abby și Brittany Hensel

Sursa: Instagram Abby și Brittany Hensel

Gemenele siameze Abby și Brittany Hensel și-au mărit familia: Una dintre ele s-a căsătorit.

Încă de când s-au născut, gemenele siameze Abby și Brittany Hensel au șocat lumea medicală. Tinerele sunt din Minnesota, Statele Unite, iar viața lor a fost subiectul ziarelor de peste ocean, având în vedere că împart același trup. Recent, s-a aflat că una dintre ele s-a căsătorit.

Citește și: S-a nascut un copil cu doua capete si trei maini. Parintii sunt in soc: "Unul dintre capete era acoperit cu un prosop"

Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit

Abby și Brittany Hensel puteau fi operate la o vârstă fragedă, dar părinții au refuzat operația de separare, deoarece riscurile erau mult prea mari. Astfel, tinerele au continuat să împartă același corp. Această decizie nu a fost un obstacol în viața lor, Abby și Brittany Hensel au realizat multe lucruri, iar de curând s-a aflat că una dintre ele chiar s-a căsătorit.

Femeile de 34 de ani sunt fuzionate la nivelul trunchiului, fiecare controlând o parte a corpului. Acum, se pare că Abby a găsit dragostea adevărată, după ce l-a cunoscut pe Josh Bowling.

Abby și Josh și-ar fi unit destinele încă din anul 2021, dar imaginile de la nunta celor doi au fost făcute publice abia acum, conform Today.com.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Imaginile de la nunta celor, care au fost distribuite pe rețelele sociale, le arată pe Abby și Brittany îmbrăcate într-o rochie de mireasă albă, stând alături și ținându-se de mână cu Josh, care poartă un costum gri.

Citește și: Pare o adolescenta normala, dar ascunde un secret TERIBIL sub hainele largi! Cum arata fata din care ies picioarele unui frate geaman crescut in interiorul ei

Femeile au și o pagină de TikTok, unde au publicat mai multe videoclipuri de la nunta. Cele două au sărbătorit evenimentul alături de prieteni și familie. În imaginile postate de Abby și Brittany, ambele par foarte fericite și sunt numai un zâmbet, având în vedere că au sărbătorit dragostea dintre Abby și Josh.

 

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones- Gabby Barrett

Abby și Brittany sunt profesoare de gimnaziu în Minnesota, unde s-au și născut, iar Josh este asistent medical și veteran al Armatei SUA. 

Contactată de Today.com, Abby nu a vrut să facă nicio declarație despre nunta ei cu Josh.