Un barbat din Iasi și-a prins soția în mașină cu preotul care i-a cununat. Incredibil ce i-a cerut, pentru a nu-l da în vileag

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 26 apr 2023, 06:00

Un fermier din Iași a avut parte de surpriza vieții lui, atunci când și-a găsit soția în mașină, cu preotul. Orbit de furie, acesta i-a cerut preotului o sumă importantă de bani, pentru a nu spune mai departe cele întâmplate.

Un fermier din Iași și-a prins soția alături de preotul care i-a cununat și i-a cerut acestuia suma de 20.000 de euro în schimbul tăcerii lui. Mai mult decât atât, situația a degenerat, iar spiritele s-au încins extrem de repede.

Un fermier din Iași a vrut să își facă singur dreptate și și-a bătut soția infidelă

După ce a descoperit că soția lui îl înșală chiar cu preotul care i-a cununat, acesta nu doar că a cerut suma de 20.000

de euro, dar a trecut și la bătaie, motiv pentru care, pentru ambele fapte, a fost arestat pentru 30 de zile.

Loviturile au fost încasate chiar de către soția lui, după care a mers la preot, pentru a-și face dreptate, așa cum a crezut el de cuviință. Cei doi se pare că au ajuns la un numitor comun, deoarece preotul stabilise să îi dea fermierului 10.000 de euro.

Atunci când a vrut să se întoarcă la el cu prima tranșă, reprezentând jumătate din suma finală, polițiștii au venit la fața locului, chemați fiind de către preot. Imediat ce banii i-au fost dați fermierului, poliția l-a arestat și l-a dus la audieri.

Citeste si: Ce spune Alina Sorescu despre o nouă relație, în plin proces de divorț

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Bărbatul a recunoscut fapta, timp în care soția lui, în vârstă de doar 26 de ani, a fost dusă la un centru pentru protecția victimelor violențelor.

Mai mult decât atât, preotul a și lipsit de la biserică, de la ultima slujbă pe care ar fi trebuit să o facă.

Bărbatul riscă să intre la închisoare

Fermierul din Iași riscă să ajungă după gratii, deoarece femeia s-a dus la Poliție și a depus o plângere, cerând, de asemenea, emiterea unui ordin de protecție împotriva partenerului ei.

„Ca să n-o lungim prea mult, Alexandra este în mașină. E umflată toată de la bătaie… Părinte, hai să n-o lungim, știu tot! Dumneata m-ai cununat, tot dumneata mă divorțezi. Eu vreau 20.000 de euro”, a spus fermierul în timpul convorbirii cu preotul din Scobâlțeni, conform libertatea.ro.

Mai mult decât atât, soția preotului a sunat și ea la Poliție, spunând că acesta este șantajat.

Gheorghe, fermierul din Iași, riscă să primească pedeaspa cu închisoarea, cu executare, deoarece, în urmă cu patru ani, a primit o condamnare de trei ani cu suspendare.

Citeste si: Alina Kabaeva, iubita lui Putin, a fost văzută în Moscova. Unde se afla partenera liderului rus- FOTO

Decizia aparține Curții de Apel Iași și a fost luată în luna decembrie a anului 2018, iar Gheorghe a trebuit să plătească suma de 17.000 de lei către Agenția de Plăți și Intervenție și Agricultură. De asemenea, a prestat și muncă în folosul comunității timp de 60 de zile.

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.