Unde a ajuns să cânte Vali Vijelie după ce a pierdut lupta manelelor cu Jador, Tzancă Uraganul sau Dani Mocanu

Author: Oana Iosif
Actualizat: 24 aug 2020, 12:09
Vali Vijelie, fotografiat in timp ce sustine un recital

Vali Vijelie este unul dintre cei mai cunoscuti cantareti de manele din Romania.

Aceasta a avut un succes nebun la inceputul anilor 2000, plasandu-se printre cei mai de succes si mai bine platiti manelisti din Romania. Ba mai mult, a fost unul dintre putinii artisti care a avut propriul show TV, un reality show despre viata lui si a familiei sale. 

Citeste si: Vali Vijelie si Cristina Cioran au pierdut 10.000 de lei intr-o singura seara! Cum a fost posibil asa ceva

Ce familie frumoasa are Vali Vijelie

Vali Vijelie si sotia sa, Carmen, sunt casatoriti de multi ani si au impreuna doi copii, un baiat si o fata. Vali Vijelie este nascut pe 7 iulie 1970 si provine dintr-o familie saraca. Aceasta a muncit mult pentru a ajunge sa aiba viata pe care o traieste acum. El, impreuna cu fratii sai, au fost crescuti de bunica lor, la Giurgiu, desi s-a nascut la Bucuresti. 

Vali Vijelie a avut o viata grea atunci cand era copil, iar in timpul vacantelor de vara era nevoit sa munceasca la o ferma de ambalat fructe pentru a-si strage bani de rechizite, povesteste artistul. Varul lui, Nelu, a fost cel care l-a indrumat sa faca primii pasi catre muzica si se pare ca a fost o idee de milioane. Vali Vijelie a ajuns usor la inimile romanilor prin simtul unorului si prin prezenta scenica de neegalat. 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Ce face acum Vali Vijelie

In ultimii ani, artistul a avut tot mai putine apartii TV, dar si tot mai putine concerte. Se pare ca artistii ''epocii de aur'' a manelelor, vorbim aici de inceputul anilor 2000, incep sa fie uitati de public.

Acestia au fost inlocuiti in preferintele oamenilor de alti cantareti, mai tineri si cu un alt stil muzical. Jador, Tzanca Uraganul sau Dani Mocanu sunt doar cativa dintre artistii care fac concurenta serioasa celor din ''vechea brigada''. 

Citeste si: Vali Vijelie, colaborare suspecta cu o bomba sexy din showbiz! Iata cine este aceasta si ce declaratii incendiare a facut manelistul despre noul lui proiect muzical

Din cauza pandemiei, toti artistii si cantaretii din lume au avut concertele si evenimentele anulate sau amanate. Este si cazul celor din Romania, unde evenimentele in spatii inchise sau cu numar mare de persoane sunt inca interzise. Pentru a se putea descurca, artistii accepta acum orice fel de eveniment. Acesta a fost si cazul lui Vali Vijelie, care a ajuns sa cante la teatrul de vara de la Eforie Nord.

Se pare ca stralucirea de odinioara a lui Vali Vijelie a palit, iar manelistul a acceptat sa cante si intr-un loc si la un eveniment mult sub anvergura celor cu care era obisnuit. 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.