Unde a fost cerută în căsătorie Neslihan Atagül, actrița din „Fiica ambasadorului”? Aceasta așteaptă primul ei copil

Autor: Bianca Vidoi

Neslihan Atagül și Kadir Doğulu

Sursa: Instagram neslihanatagul

Neslihan Atagül este o actriță cunoscută pentru rolurile ei din celebre seriale turcești, precum „Dragoste infinită” sau „Fiica ambasadorului”.

Neslihan Atagül este apreciată de către românii ce au vizionat serialele „Dragoste infinită” sau „Fiica ambasadorului”. Aceasta are o frumoasă poveste de dragoste cu un alt actor, Kadir Doğulu, pe care l-a cunoscut pe platourile de filmare. Iată care este modul indeit în care actrița a fost cerută în căsătorie.

Unde a fost cerută în căsătorie Neslihan Atagül, actrița din „Fiica ambasadorului”

Neslihan Atagül le-a captat atenția românilor atunci când a jucat în serialul „Fiica ambasadorului”, ce a fost difuzat la Kanal D.

Deși aceasta a dat viață mai multor personaje din serialele turcești, „Un destin la răscruce” este cel ce va avea întotdeauna un loc special în inima ei, deoarece acolo l-a întâlnit pe soțul ei, Kadir Doğulu.

Neslihan Atagül și Kadir Doğulu s-au întâlnit pe platourile de filmare ale serialului turcesc, moment în care și-au dat seama că între ei există o conexiune ce trebuie testată și în viața lor personală.

Kadir Doğulu a fost sigur că și-a întâlnit sufletul pereche, iar în timp ce cei doi se aflau pe platoruile de filmare, într-o pauză, actorul a cerut-o în căsătorie pe Neslihan Atagül, printre reflectoare și cabluri. „Surpriza a fost totală, iar eu am fost foarte emoționată. Nu mă așteptam la așa ceva, într-un asemenea loc!”, a declarat Neslihan Atagül în acea vreme, potrivit tvmania.ro.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Oana Niculescu Mizil, despre motivul despărțirii de fostul partener de viață. „Dumnezeu îmi este martor că am încercat foarte mult.”

Citește și: Neslihan Atagul, primele declarații despre zvonurile vehiculate în presa tabloidă din Turcia, săptămâna trecută, când s-a scris că ar fi fost înșelată de soțul ei, Kadir Dogulu! „Uneori nici mama ta nu te poate înțelege”

În anul 2016, Neslihan Atagül și Kadir Doğulu au devenit soț și soție, iar petrecerea a fost organizată într-un hotel de lux din Istanbul. De 8 ani, Neslihan Atagül și Kadir Doğulu demonstrează ce relație puternică au, deși asupra lor au apărut câteva zvonuri legate de presupuse infidelități ale lui Kadir. 

Neslihan Atagül așteaptă primul ei copil

După 8 ani de căsătorie, o minune a apărut în viața cuplului Neslihan Atagül și Kadir Doğulu. În urmă cu o săptămână, Neslihan Atagül a distribuit pe pagina ei de Instagram o poză prin care anunță că este însărcinată cu primul ei copil. În doar câteva zile, poza emoționantă prin care împărtășește cu cei peste 14 milioane de urmăritori că este însărcinată a adunat peste 1 milion de aprecieri.

Alături de fotografia ce a făcut fururi pe rețelele sociale, Neslihan Atagül a adăugat o descriere: „Am dori să păstrăm această „fericire” privată pentru un timp mai îndelungat. Aparent, asta meritam... Ultimul meu cuvânt/Suntem fericiți, mulțumiți și buni.”.