Unde a fost găsită mașina șoferului român de TIR dispărut de aproape 10 zile? Descoperirea făcută de autorități

Autor: Bianca Hriscu
Actualizat: 31 ian 2021, 02:25
Gheorghe Țănău , soferul de TIR din Prahova care a dispărut
Sursa: Facebook

Un sofer de TIR este de negăsit de aproape 10 zile, motiv pentru care apropiații au alertat autoritățile. Unde a fost descoperită mașina șoferului?

Gheorghe Țănău este șoferul de TIR din Prahova care este dispărut din data de 1 septembrie. Bărbatul de 42 de ani a plecat din România către Sicilia, locul unde era angajat, iar ultima oară când a luat legătura cu familia a fost în noaptea de luni spre marți, mai exact pe data de 1 septembrie, atunci când a anunțat că se află la intrare în Ungaria.

Locul unde a fost descoperită mașina șoferului român de TIR dispărut 

Pentru că nu a mai putut lua legătura cu el, familia șoferului de TIR din Prahova a alertat rapid autoritățile, încercând să afle ce se întâmplă cu acesta, însă fără succes. Ulterior, în mediul online, șoferii de TIR au postat mesaje pe rețelele de socializare, încercând să obțină astfel orice informație care ar putea duce la găsirea rapidă a acestuia.

Citeste si: Un baiat de 13 ani, din Ialomita, a disparut fara urma, de marti! Cei care au detalii sunt rugati sa sune de urgenta la 112

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În momentul de față, bărbatul în vârstă de 42 ani este în continuare de negăsit, însă, în urma căutărilor a fost descoperită mașina cu care acesta a plecat în Italia. Autoritățile au găsit autoturismul într-o benzinările din Forli, la o distanță de aproximativ 700 de kilometri de locul unde șoferul de TIR ar fi trebuit să ajungă.

Bărbatul este în continuare căutat de autorități, carabinierii încercând să găsească indicii care să îi ajute să descopere ce s-a întâmplat cu românul.

Vor fi analizate camerele de luat vederi aplasate în benzinărie și deja au fost începute căutările în zona în care a fost găsită mașina.

Citeste si: Ana Maria, o tânără de 16 ani din Caracal, este dispărută de două săptămâni! Familia a cerut ajutorul poliției abia ieri

Potrivit informațiilor făcute publice în mediul online, bărbatul dispărut are 42 de ani, este tatăl a doi copii, șofer profesionist și angajatul unei companii de transport din Italia.

Acesta se întorcea din concediul petrecut în România, alături de familie. Cei dragi nu au mai putut lua legătura cu el, moment în care au decis să ceară ajutorul autorităților. 

Citeste si: O tânără a mers la grătar cu prietenii, în Suceava, însă a dispărut subit în timpul petrecerii! Unde a fost găsită după 4 ore

 

Taguri: