Unde a fost surprinsă în noaptea de Revelion Şengül din serialul Totul pentru familia mea! Iată ce rochie extravagantă a purtat celebra actriță Fadik Sevin Atasoy!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 06 feb 2023, 12:19
Foto(4)

Fadik Sevin Atasoy se numără printre cele mai apreciate actrițe. Aceasta duce mai departe renumele părinților săi, doi dintre cei mai mari actori ai Turciei!

Fadik Sevin Atasoy a făcut furori cu rolul Şengül jucat în serialul Totul pentru familia mea. În cei peste doi ani de filmări, îndrăgită actrița a cucerit publicul din Turcia și din străinătate cu talentul și carismă ei aparte. Fadik Sevin Atasoy face parte dintr-o familie renumită de actori și duce mai departe cu mândrie renumele și tradiția familiei sale. Telespectatorii din România a cunoscut-o de curând pe actrița Fadik Sevin Atasoy, în distribuția serialului Totul pentru familia mea, care i-a adus un succes răsunător pe plan profesional.

De curând, talentată actrița a publicat imagini inedite din timpul vacanței sale petrecute în Berlin, acolo unde a fost surprinsă și în noaptea de Revelion.

Unde a fost surprinsă în noaptea de Revelion Şengül din serialul Totul pentru familia mea

Fadik Sevin Atasoy a venit pe lume în anul 1975, în Ankara, unde a crescut și a studiat. Pentru că s-a născut într-o renumită familie de actori, Fadik a luat contact cu lumea fascinantă a cinematografiei încă din copilărie, când părinții săi o duceau deseori pe platourile de filmare.

Astfel, la vârstă majoratului, Fadik Sevin a decis să studieze Facultatea de Muzică și Arte Spectacolului din cadrul Universității Bilkent pe care a absolvit-o cu brio, promoția 1998.

Tânăra actrița a debutat în anul 2004 pe scena Teatrului de Stat din Antalya și de atunci a jucat neîncetat în multe piese de teatru, iar în anul 2000, această a fost cooptată să joace primul rol într-un serial de televiziune, intitulat Bizim Evin Halleri, care i-a adus și primul pas către carieră în actorie.

Carismatica actrița a avut o traiectorie fulminantă pe plan profesional și a câștigat multe premii și distincții importante de-a lungul celor două decenii de carieră.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

De curând, Fadik Sevin Atasoy a publicat câteva imagini inedite pe contul ei de socializare. Celebra actrița a petrecut noaptea dintre ani în Berlin, în Germania.

Această a transmis și fanilor ei câteva urări de suflet cu ocazia Anului Nou, și a publicat și un scurt clip video, în care a fost surprinsă chiar înainte de Revelion.

Citește și: Akif Atakul va recurge la un gest extrem împotriva familiei Eren! „Dărâm tot ce-i aici!” Aflați ce se va întâmpla în această seară, într-un nou episod dramatic din serialul Totul pentru familia mea, de la ora 20:00, la Kanal D!

Citește și: Cine este și cum arată mama celebrei Fadik Sevin Atasoy, care joacă rolul Şengül în serialul Totul pentru familia mea? Este vorba despre o legendă a cinematografiei din Turcia! Iată cum au fost surprinse cele două actrițe!