Unde a plecat Catinca după despărțirea de Ștefan! Ce mesaj i-a transmis tânăra fostului său iubit: „Te-aș lua cu mine”

Autor: Diana Ghita

Catinca a plecat să se distreze, după despărțire

Sursa: Instagram catinca_mt

Miercuri seară, Catinca și Ștefan au făcut durerosul anunț al despărțirii, iar joi tânăra a decis să plece la mare, posibil pentru a încerca să-și îmbunătățească starea de spirit.

Pe 4 iulie, Catinca a postat un frumos videoclip de la malul Mării Negre. După ce s-a relaxat, câteva ore, pe plajă, aceasta s-a dus la Festivalul Neversea, organizat în această perioadă la Constanța.

Citește și: Catinca, primul mesaj după despărțirea de Ștefan: „A început să dea follow la alte fete”

Catinca a plecat la Constanța

Această plecare ar fi trebuit să o ajute pe fosta concurentă de la „Casa iubirii” să se vindece, după dureroasa despărțire de Ștefan. Însă tânăra și-a distras cu greu atenția de la această situație, întrucât pe fundalul clipului filmat pe plajă a atașat melodia „Spre Mare”, o frumoasă piesă de dragoste cântată de Inna.

De asemenea, astfel de piese s-au cântat și joi seară, la Festivalul Neversea, care au amplificat suferința Catincăi.

Aceasta a postat, la Instastory, un videoclip în care DJ-ul de pe scenă mixa melodia trupei Akcent, „Ți-am promis”, și în care atașat un emoticon cu o inimă frântă:

„Dar voiam să cred că tu mă vrei pe mine Dar vad că tot ce faci e ca să-ți fie bine

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”

Și ți-am promis c-o să te iau, o sa te iau cu mine Dac-ar fi să plec (Dac-ar fi sa plec) Acum te las, te părăsesc, te-aș lua cu mine Dar n-am bani de bilet”.

Ce mesaj i-a transmis Catinca lui Ștefan

După postările de la mare, Catinca a publicat și câteva mesaje referitoare la despărțirea de Ștefan, prin care a dat de înțeles că ruptura ar fi survenit din cauza incompatibilității.

Tânăra a postat o fotografie cu două mâini care nu se pot atinge, una făcută din apă, iar cealaltă din foc. La această poză, fata a atașat, din nou, un emoticon cu o inimă ruptă în două și mesajul: „good night”.

Ba mai mult, aceasta a postat și un mesaj dedicat fostului ei iubit, prin care și-a exprimat dorul imens față de el:  „Cea mai mare durere? Că trebuie să stai departe de cineva după care încă tânjești”.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto

Catinca și Ștefan începuseră să formeze un cuplu la scurt timp după ce tânărul a fost eliminat din „Casa iubirii”. Deși, timp de câteva luni bune, cei doi păreau foarte îndrăgostiți și fericiți în materialele pe care le postau frecvent pe rețelele sociale, se pare că, într-un final, relația lor a avut un final trist.